Consiliera personală a lui Gabriel Oprea sare în apărarea şefului:„cred că, până la a arunca cu noroiul pe care l-aţi improscat in ultimele zile, ar trebui să vă mai documentați (...)“

25 Oct 2015
Consiliera personală a lui Gabriel Oprea sare în apărarea şefului:„cred că, până la a arunca cu noroiul pe care l-aţi improscat in ultimele zile, ar trebui să vă mai documentați (...)“
Alexandra Dobre, consiliera personală a lui Gabriel Oprea, a postat pe Facebook un mesaj în care spune că "e penibil să fie dată vina pe un om pentru un accident regretabil" şi le transmite celor care l-au criticat pe ministru să se documenteze "cât de mult ţine dânsul la cadrele din Poliţie". Reamintim că pe 20 octombrie, poliţistul Gogdan Gigină a murit după ce a căzut într-o groapă în timp ce se afla în coloana oficială a ministrului Gabriel Oprea. Parchetul a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă în acest caz. Peste 300 de persoane s-au strâns până în acest moment la fântâna din Piaţa Universităţii la un miting de protest anti-Gabriel Oprea.

„Atenție! Pentru toti aceia care am vazut ca au postat diverse articole referitoare la domnul ministru Oprea si nefericitul accident rutier...De cateva zile si mai ales astazi, vad pseudo-jurnalisti printre care si doamna Mandruta, care incep sa foloseasca cazul politistului mort in accidentul din Bucuresti in cel mai populist si ieftin mod cu putinta. Pe langa pseudo/jurnaliști apar si pseudo/avocați si pseudo/analiști politici care isi mai dau si ei cu părerea ca deh...

E penibil sa dam vina pe un om pentru un ACCIDENT regretabil

De la colegii din opozitie, nu am asteptari. Ei fac o politica marunta pentru ca asta ii caracterizeaza. Ce ma doare cel mai tare este sa vad insa ca oameni de buna credinta si prieteni au ajuns sa creada aceste lucruri. Intr-adevar cazul politistului decedat este unul real si de regretat. Ministerul Afacerilor Interne a dat un comunicat de presa in acest sens si cred ca lucrurile trebuiau lamurite si incheiate. Cred ca pana la a arunca cu noroiul pe care l-ati improscat in ultimele zile, ar trebui sa va mai documentați putin referitor la cat de mult tine dansul la cadrele de poliție si armata si cat de multe a facut pentru fiecare dintre aceștia si familiile lor.

Lucrurile bune se vad cu ochiul liber si va spun sincer ca astfel de oameni care sa se lupte pentru interesele angajatilor, ar trebui sa existe in toate institutiile publice. Alt lucru dezamagitor pe care il vad este ca de cateva ore circula o pagina din Monitorul Oficial care spune fel si fel de bazaconii despre o Ordonanta de Urgenta care a fost discutata si a aparut inca din 14.10.2015, fiind in discuții de peste o luna, nu de azi sau de ieri. Ne place sa speculam pentru ca nu avem cu ce sa ne umplem timpul si nu știm sa apreciem lucrurile bune pe care le fac putinii oameni de caracter din Romania. Sa fim serioși. E penibil sa dam vina pe un om pentru un ACCIDENT regretabil, repet. Condoleanțe familiei si succes romanilor in a-si schimba mentalitatea...“

UPDATE
Postarea a dispărut

Postarea, cel puţin în varianta acceisibilă public, nu doar prietenilor Alexandrei Dobre din reţeaua de socializare Facebook, a dispărut. Probabil reacţiile stârnite au dus la ştergerea acesteia. Una dintre reacţii a venit, evident, din partea jurnalistului Lucian Mândruţă, care a fost nominalizat într-un mod "deosebit" de Alexandra Dobre.




UPDATE
Ce reacţie a avut "doamna Mândruţă"

Jurnalistul Lucian Mîndruţă a comentat, pe pagina sa de Facebook, postarea consilierei ministrului Oprea, simţindu-se vizat direct de comentariul acesteia pe seama presei. 
Iată mai jos comentariul integral al lui Lucian Mîndruţă:
"O domnisoara ajunsa consiliera la dl. Oprea a aruncat acum cateva zile o imprecatie online in care sunt nominalizat direct.

Direct si oarecum jenant pentru duduia. Mi se spune "doamna Mandruta".

Cum ar veni (daca citesc eu bine), se face referire la o posibila lipsa de barbatie a mea, poate chiar la o anumita orientare sexuala pidosnica (cam asa se vorbeste in puscarie, din cate stiu).

Domnisoara consiliera comite aici, involuntar, o dezvaluire: pentru domnia sa sexul e important.

Nu, nu e doar important. E unitate de masura. E moneda de schimb si unitate de tranzactie. E tot ceea ce defineste un om: cu cine se culca, daca e capabil de asa ceva, daca e domn sau "doamna". Pentru unii ca domnisoara, povestea asta e importanta.

De-asta si avem oameni politici care sfarsesc prin a-si dori sa posede o tara intreaga. Pentru ca in cultura lumii din care fac parte, politica e un afrodisiac si cine n-are o traire erotica la contactul cu mizeriile ei, n-are organ. Nu poate. E ori gay, ori un fatalau.

Acestea fiind spuse, daca tot introducem in cauza doamnele, as face un apel la doamna Oprea: sunteti mandra de consiliera sotului?".
 


Alte stiri din Actualitate

Ultima oră