Concursul de Poezie „Adrian Păunescu” - ediţia a III-a - se desfăşoară în luna iulie la Craiova

15 Iun 2015 | scris de Cristi Severin
Concursul de Poezie „Adrian Păunescu” - ediţia a III-a - se desfăşoară în luna iulie la Craiova
Cea de-a treia ediție a concursului de poezie „Adrian Păunescu” se va desfăşura în cadrul Festivalului Internaţional „Adrian Păunescu” şi va avea loc în zilele de 17, 18 şi 19 iulie 2015, la Craiova.

Concursul de poezie îşi propune să acorde o şansă scriitorilor care încă mai cred că talentul nu este un defect, ci o armă împotriva degradării generale la care asistăm de atâta vreme încoace. Pentru că Adrian Păunescu a refuzat mereu îngrădirea libertăţii de exprimare, concursul se adresează tuturor cetăţenilor români, indiferent de vârstă sau de experienţa lor literară.

Pentru a participa, trimiteţi maximum trei poezii, scrise la computer sau la maşina de scris, în șase exemplare, în cazul trimiterii prin poștă, până pe data de 1 iulie 2015 (data poştei), pe adresa Fundaţiei Culturale Iubirea, pe Strada Dionisie Lupu nr. 84, sector 1, Bucureşti, cod poştal 010459 sau pe adresa de mail concurspoezieadrianpaunescu@yahoo.com, până la aceeași dată. De asemenea, alături de poezii, participanţii sunt rugaţi să precizeze câteva date personale, dintre care nu trebuie să lipsească numele şi prenumele din actul de identitate, data naşterii, profesia, adresa, telefonul şi, eventual, e-mailul.

Câștigătorii, aleși în urma deliberării juriului, vor fi premiați după cum urmează: Marele Premiu – 2000 euro, Premiul I – 1000 euro, Premiul II – 800 euro, Premiul III – 500 euro.

Nerespectarea prevederilor regulamentului, menţionate anterior, cu privire la data trimiterii, numărul de poezii, prezența datelor personale va împiedica, din păcate, înscrierea în concurs.

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră