Comunitatea motocicliștilor, acțiune în memoria polițistului mort

23 Oct 2015
 Comunitatea motocicliștilor, acțiune în memoria polițistului mort
Cluburile de motocicliști din România au decis desfășurarea, mâine, a unei acțiuni în memoria polițistului ucis, acum câteva zile, în coloana care îl însoțea pe ministrul Oprea.

Astfel, sâmbătă seară, va avea loc o acțiune comemorativă pe bulevardul Știrbey Vodă. Chiar la locul accidentului. Organizatorii subliniază că este vorba de o acțiune de comemorare, nu de protest, și roagă participanții să se comporte ca atare.

Iată mai jos comunicatul emis de Comunitatea Cluburilor Moto din România.

Comunicat de presa – Comunitatea Cluburilor Moto din Romania

Evenimentele nefericite nu pot lăsa o întreagă comunitate fără reacţie. Astfel, Comunitatea Cluburilor Moto din Romania ţine să transmită condoleanţe familiei poliţistului Bogdan Gigina.
Totodată, Comunitatea Cluburilor Moto anunţă organizarea unei acţiuni comemorative, sâmbătă, pe 24 octombrie, la ora 19, pe bulevardul Ştirbey Vodă la locul accidentului. Scopul este de a aduce un ultim omagiu omului şi motociclistului Bogdan Gigina.

Motocicliştii vor aprinde lumânări şi vor ţine un moment de reculegere preţ de 10 minute, apoi se vor retrage în linişte.
Menţionăm că această Comunitate a Cluburilor Moto din România este formată din mai multe entităţi proprii, distincte, organizate sub forma cluburilor şi a asociaţiilor moto şi nu doreşte să instige la acte de violenţe, ură, sau vandalism. Totodată, cerem tuturor participanţilor respectarea normelor morale ce se impun la un astfel de eveniment nefericit.

REGULAMENT
– Pe bulevardul Ştirbey Voda se va parca “în spic” – cu roata spate la bordură. Deschizătorul de cale va ajunge până ~100 m de intersecţie pentru a lăsa loc necesar traficului să se desfăşoare în bune condiţii.
– Candelele se vor aprinde în locul gropii (acoperită ulterior) – vă rugăm să aveţi la voi candele acoperite, nu lumânări de tip pastilă.
– Fiecare participant va purta pe brat O BANDEROLĂ ALBĂ
Actiunea NU este un protest, ci o acţiune comemorativă, astfel că NU SUNT ACCEPTATE:
– Motoare turate
– Scandări (de orice tip: politice, sociale, etc)
– NU sunt permise acte de vandalism
Rugăm toţi participanţii să respecte LINIŞTEA şi SOBRIETATEAunui astfel de eveniment!
 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră