Comisarul-șef al Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și fostul șef al IPJ Timiș au fost reținuți

01 Feb 2016 | scris de Cristi Ionescu
Comisarul-șef al Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și fostul șef al IPJ Timiș au fost reținuți

Comisarul-șef al Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Timiș, Dumitru Pavel, și fostul șef al Poliției Timiș Sorin Muntean au fost reținuți, după audierile de la DNA Timișoara și conduși în Arestul Poliției Timiș. Vor fi prezentați magistraților cu propunerea de arestare preventivă.

La ieșirea de la audierile care au durat aproape șase ore, Dumitru Pavel a spus că a văzut o parte din dosar, dar că nu comentează mai mult de atât, în timp ce Sorin Muntean nu a vorbit cu jurnaliștii. Cei doi au fost aduși la audieri la DNA Timișoara în legătură cu dosarul de corupție în care s-au făcut percheziții.

Dumitru Pavel a declarat la intrarea în sediul DNA Timișoara că nu știe despre ce este vorba și că așteaptă să se lămurească lucrurile la audierile în fața procurorilor anticorupție. Sorin Muntean a refuzat să răspundă la orice întrebare a presei.

Se fac cercetări cu privire la suspiciuni de comitere a infracțiunilor de luare și dare de mită, trafic de influență, cumpărare de influență și constituire de grup infracțional organizat.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră