Coloana Infinitului, irezistibilă! O altă adolescentă a poftit să-și vadă numele înscris pe monument

12 Apr 2017
Coloana Infinitului, irezistibilă! O altă adolescentă a poftit să-și vadă numele înscris pe monument

Coloana Infinitului pare să poarte povara de-a fi fost împlinită în România.... După ce în urmă cu aproape o săptămână o puștoaică de 12 ani a încrustat pe monument dovada prieteniei sale cu o colegă de clasă, răbdătoare, încă o adolescentă a nutrit dorința nestăvilită de a-și vedea numele înscris pe monument, spre aducere aminte a valurilor tinereții.

Adolescenta, din Turnu-Severin, se preumbla prin parcul din Târgu-Jiu însoțită de gașca de prieteni când a simțit că rațiunea nu i se mai poate împotrivi poftei. Conform poliției din Târgu-Jiu, a luat un obiect ascuțit și și-a scrijelit numele, sperăm noi corect din punct de vedere al ortografiei.

"O tânără de 16 ani din Drobeta-Turnu Severin, în timp ce se afla în parcul Coloanei fără sfârşit împreună cu mai mulţi priteni şi-a scris numele cu un obiect ascuţit pe Coloana fără sfârşit. Poliţia municipiului Târgu Jiu a fost sesizată şi a întocmit dosar penal pentru infracţiunea de distrugere", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Andrei Lazăr.

Cum se pare că nimic nu-i mai poate opri pe români din manifestările de dragoste pentru operele lui Brâncuși, deși pentru "Cumințenia Pământului" n-au dat buluc cu prea mulți bani, singura soluție este să se realizeze copii ale monumentelor, care să permită și președintelui Iohannis să se așeze frumos pe scăunel, la Masa Tăcerii, și poporului să scrie ce vrea el! S-ar putea face circuite turistice, concursuri - inscripția săptămânii, demolări...

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră