#ColectivUnplugged. Mai mulți tineri s-au adunat în Piața Universității și cântă. "Ne plângem morții, ne rugăm pentru supraviețuitori și celebrăm viața

20 Noi 2015 | scris de Cristi Ionescu
#ColectivUnplugged. Mai mulți tineri s-au adunat în Piața Universității și cântă.

Mai mulți tineri s-au adunat, vineri seara, în Piața Universității, la Fântână, pentru a-și uni vocile într-un concert susținut în memoria victimelor incendiului de la Clubul "Colectiv" din 30 octombrie.

Acompaniați de chitare, tinerii au intonat piese din repertoriul intern și internațional între care compoziții aparținând regretatului cantautor Valeriu Sterian sau a trupelor Timpuri Noi și Pink Floyd.

Evenimentul, intitulat "Colectiv Unplugged", s-a dorit a fi unul apolitic și a fost anunțat de mai multă vreme pe rețelele de socializare. Nu s-au scandat lozinci.

"Muzica ne-a scos în strada, muzica ne va ține în stradă. Fără scene și amplificare. Unplugged. Ne adunăm spontan și cântăm in Piața Universității. Multe chitare, voci bune și liniște pentru a se auzi. Pentru a ne auzi suferința, pentru a ne plânge morții, a ne ruga pentru supraviețuitori și a celebra viața", se precizează pe pagina de Facebook a comunității ColectivUnplugged.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră