#COLECTIV, ultimele imagini înaintea tragediei. "Din păcate, pentru o vreme, vor fi singurele fotografii din acea seară"

20 Noi 2015 | scris de Veronica Micu
#COLECTIV, ultimele imagini înaintea tragediei.

În urmă cu trei zile, Vlad Buşcă, reprezentantul casei de discuri care a lansat albumul "Mantras of War" al formației Goodbye to Gravity, a postat pe contul de Facebook Arhiva Mea mai multe fotografii din timpul concertului trupei rock, surprinse înainte de producerea tragediei din 30 octombrie.

Printre cei 57 de tineri care şi-au pierdut viaţa, şi care apar în imaginile publicate pe Facebook, sunt surprinşi fotografii Liviu Zaharescu şi Alexandru Chelba, bloggerul Claudiu Petre sau chitariştii formaţiei, Vlad Ţelea şi Mihai Alexandru.

"Am publicat aseara acest album, mi-a luat mai mult de doua saptamani sa o fac, si m-am tot gandit ce sa scriu despre el. Nu prea am ce. Din pacate, pentru o vreme, vor fi singurele fotografii din acea seara, caci ceilalti prieteni fotografi sunt raniti sau au plecat dintre noi... De asemenea, m-am tot gandit daca e ok sa le public sau nu, pentru ca nu vreau sa se inceapa discutii si aici legate de conspiratii, religie, bureti samd ... Vreau sa se vada bucuria si pasiunea din ochii tuturor oamenilor frumosi de acolo, sa se inteleaga cat de mult conteaza pentru unii muzica, fotografia, pasiunile, prietenia, solidaritatea. Sau cel putin contau pana in acea seara, pentru ca nimic nu va mai fi la fel...", a scris Vlad Bușcă pe Facebook.

În continuare, în spitalele din Capitală mai sunt internați 45 de răniți, dintre care 13 se află în stare gravă, iar opt în stare critică. Despre cei din urmă, medicii spun că starea lor poate oscila de la oră la oră. În spitalele din străinătate sunt internați 30 de pacienți în stare stabilă. (Veronica Micu)

{gallery}Colectiv{/gallery}

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră