#COLECTIV. Bilanțul tragediei a ajuns la 57 de morți. Un pacient internat la Spitalul de Arși a murit

19 Noi 2015 | scris de Veronica Micu
#COLECTIV. Bilanțul tragediei a ajuns la 57 de morți. Un pacient internat la Spitalul de Arși a murit

...................................................

Informații de ultimă oră privind bilanțul tragediei din clubul Colectiv. Potrivit ministerului Sănătății, dintre cei 45 de pacienți, 12 sunt în stare critică și gravă, iar restul de 33 în stare stabilă. Alți 30 de răniți în Colectiv au fost transferați și se află în unități medicale din străinătate.

În urma incendiului din Colectiv au murit 56 de persoane.

Lascăr: Tinerii internați la Floreasca au o evoluție bună

Ieri, șeful Secției de Chirurgie Plastică și Reparatorie, profesorul Ioan Lascăr, a declarat că trei răniți în clubul Colectiv se află în continuare internați la Spitalul de Urgență Floreasca, toți având o evoluție bună.

"Unul dintre pacienți, de fapt cel mai grav, care la internare a fost în stop cardiac și resuscitat, este într-o stare neașteptat de bună evoluția sa. Părea lipsit de orice speranță și uitați că au trecut mai bine de două săptămâni și luptă cu boala. Ceilalți doi sunt bine. O fată este chiar foarte bine și celălalt pacient pe care îl mai avem este pe o traiectorie favorabilă. Așa cum am zis de la început, săptămâna a doua a fost cea mai grea și atunci rata de decese legată de complicațiile majore este maximă, dar deja am trecut de perioada respectivă", a afirmat medicul chirurg. (V.M.)

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră