ALERTĂ! Să-i mai batem diseară şi noi? Suporterii polonezi s-au bătut între ei în Centrul Vechi

11 Noi 2016 | scris de Mara Răducanu
ALERTĂ! Să-i mai batem diseară şi noi? Suporterii polonezi s-au bătut între ei în Centrul Vechi

 

În Centrul Vechi au izbucnit violențe și mai mulți suporteri polonezi au fost duși la secție. Din primele informații, într-un bar a avut loc o bătaie generalizată, iar cel  puțin două persoane aveau capul spart. Asta în condiţiile în care suporterii polonezi, consideraţi printre cei mai violenţi, au fost verificați la intrarea în București. Jandarmii i-a verificat în bagaje și corporal, ca să nu intre cu obiecte interzise. Până acum nu au descoperit ceva deosebit, doar câteva sticle de alcool. 

În Capitală, 1.500 de jandarmi și 450 de polițiști de la ordine publică au fost mobilizați pentru acest eveniment. În interiorul stadionului, peste 300 de stewarzi sunt pregătiți să supravegheze tribunele.

Suporterii polonezi, consideraţi  printre cei mai violenți

Fanii polonezi, în special cei ai Legiei Varșovia, sunt renumiți pentru altercațiile pe care le provoacă în deplasare. Ultima dată, au produs incidente la Madrid, la 18 octombrie, cu ocazia meciului Real - Legia Varşovia. 13 ultrași polonezi au fost reţinuţi pentru implicare în incidentele violente cu forţele de ordine spaniole înaintea meciului din grupele Ligii Campionilor.c Trei fani au agresat mai multe chelneriţe dintr-un bar din Madrid, le-au furat telefoanele mobile şi au încercat să fure banii din casă. Aceştia au fost acuzaţi de violenţe, intimidare, rănire, provocare de pagube şi tulburarea ordinii publice. La acel meci de la Madrid au fost prezenţi 3.500 de suporteri polonezi.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră