El este Claudiu Petre, EROUL DE LA COLECTIV! A salvat două vieţi înainte de a fi răpus de flăcări

01 Noi 2015
El este Claudiu Petre, EROUL DE LA COLECTIV! A salvat două vieţi înainte de a fi răpus de flăcări

Claudiu Petre, un tânăr blogger pasionat de rock,  a mers, în noaptea de vineri spre sâmbătă, alături de prieteni, în Club Colectiv, pentru a participa la concertul trupei Goodbye to Gravity. Deși până ieri era de negăsit, tânărul a fost identificat duminică dimineața la Institutul Național de Medicină Legală.

În momentul în care a văzut că prietenii săi nu au ieşit din clubul care ardea, Claudiu nu a stat pe gânduri şi a intrat de două ori pentru a îi salva.

"Când am văzut că se duce flacăra în sus, mi-am luat geanta şi am fugit la uşă... Au fost câteva secunde. Mi-am dat seama că trebuie să mă bag undeva, într-un colţ, cât mai jos, că nu mai respiram normal. M-am băgat în hol, la intrare, şi m-a stins Claudiu. M-a luat afară si s-a dus să mai salveze", a mărturisit prietena lui Claudiu, Flavia.

ULTIMUL MESAJ POSTAT DE CLAUDIU PETRE 

Înainte de tragedia de la Colectiv, Claudiu Petre, eroul care a salvat o fată și apoi s-a întors în club, a postat, vineri, un mesaj cutremurător pe Facebook.
"Au trecut 24 de ore de când am pus un ticket (151029-000223) la Telekom România... încă nici un răspuns... E OK... vine weekend-ul... nu cred că am nevoie de Internet", au fost ultimele rânduri scrise de Claudiu Petre pe Facebook, potrivir dcnews. 


BILANŢ TRAGIC LA CLUBUL COLECTIV 


În această dimineaţă au fost confirmate încă două decese în urma tragediei din clubul Colectiv. Este vorba despre o tânără în vârstă de 31 de ani, care a murit la Spitalul Bagdasar Arseni, a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului, dr. Florin Bica. O altă tânără, în vârstă de 25 de ani, a murit la Spitalul de Arşi. "În urmă cu o oră a decedat unul dintre pacienți. Mai sunt pacienți în stare critică, dar sunt la sala de operație, la pansamente. Sunt internați în total în spital 23 de pacienți", a spus medicul.  Tot în această dimineaţă, medicii legişti de la Institutul Naţional de Medicină Legală au anunţat că au fost identificate toate persoanele decedate în incendiul din clubul bucureştean.



Alte stiri din Actualitate

Ultima oră