Cioloş, somat să de explicaţii despre negocierile pentru Cuminţenia Pământului

09 Oct 2016 | scris de Gabriela Antoniu
Cioloş, somat să de explicaţii despre negocierile pentru Cuminţenia Pământului

"Eu îl rog (pe Dacian Cioloş-n.r.) să facă public, ca să nu mai primească iarăşi solicitare publică din partea noastră, cu scrisoare deschisă, limitele mandatului care a fost stabilit pentru negociatorii pentru această piesă într-adevăr foarte importantă, dacă s-a respectat procedura legală. Să facă publice toate aceste demersuri făcute de Ministerul Culturii, la vremea respectivă", a declarat preşedintele PSD, Liviu Dragnea, la Antena 3, conform mediafax.ro.

El i-a cerut premierului să iasă din această campanie care "s-a conturat ca o campanie de imagine" pentru şeful Executivului. "Greşeala pe care a făcut-o acum, probabil va trebui să şi-o asume toţi şi anume să acopere acest eşec de subscripţie publică cu punerea banilor din buget, pe care putea să o facă de la început", a mai spus Dragnea.

Liderul PSD a afirmat că 11 milioane este o sumă mare şi la un moment dat "cineva va cerceta", chiar dacă acum nu au curaj. ''Să ajungem în situaţia în care punem noi banii de la Guvern şi continuă subscripţia, adică daţi un leu pentru guvernul meu. Nu este în regulă'', a conchis Dragnea.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră