UNDE-S EDILII DE ALTADATA? Cine mai dă ţuica şi fasolea de 1 Decembrie

29 Noi 2015 | scris de Mara Răducanu
UNDE-S EDILII DE ALTADATA? Cine mai dă ţuica şi fasolea de 1 Decembrie

CANDVA IN SECTORUL 5... Tuica si fasole, fara numar de la domn Vanghele!

În Sectorul 5, al fostului primar care este- e drept, acum in arest la domiciliu dupa ce a trecut si el pe la  Beciul Domnesc- 1 DECEMBRIE  era întotdeauna prilej de mare sărbătoare. Dis de dimineață, se întindeau mese, iar fasolea cu ciolan, tuica fiarta si muzica erau nelipsite, in timp ce primarul Sectorului 5 se plimba printre oameni, urandu-i de bine. Primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, se afla momentan în arest la domiciliu, după ce Curtea de Apel Bucureşti i-a respins definitiv cererea de înlocuire a măsurii cu controlul judiciar, în dosarul în care este judecat pentru abuz în serviciu, luare de mită şi spălare de bani.

Tribunalul Bucureşti a menţinut, în 6 octombrie, măsura arestului la domiciliu luată în cazul lui Marian Vanghelie. Prin aceeaşi decizie, instanţa a respins, ca neîntemeiată, şi cererea lui Marian Vanghelie de înlocuire a arestului la domiciliu cu măsura controlului judiciar. Vanghelie le-a cerut judecatorilor sa fie judecata  în libertate pentru că are de întreţinut doi copii, dar şi pentru că este student în anul al doilea şi vrea să meargă la cursuri.

 

PRIMARIA CAPITALEI RAMASA SI EA FARA PRIMAR IN SEPTEMBRIE 2015

In septembrie 2015, si Primaria Capitalei a ramas fara carmaci.  Sorin Oprescu- altadata sufletul petrecerilor si concertelor de 1 Decembrie- a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, el fiind acuzat de luare de mită. Un denunţător susţine că, în ultimii trei ani, i-a dat edilului mită în repetate rânduri, însumând un milion de euro.

 

SI IN SECTORUL 1 ERA BELSUG...

Si in Sectorul 1 sfaraia fasolea si se inparteau portii zdravene pe vremea cand Andrei Chiliman pastorea primaria. In iunie 2015 ai primarul sectorului 1, Andrei Chiliman a trecut si el pe la Beciul Domnesc. Insa, dupa o seara petrecuta in arestul Politiei Capitalei, judecatorii au decis ca edilul poate fi  cercetat sub control judiciar. Edilul suspendat al Sectorului 1 va fi cercetat în continuare în libertate sub control judiciar, în dosarul în care este acuzat de constituire de grup infracțional organizat și complicitate la trafic de influență în formă continuată, a decis definitiv Înalta Curte de Casație și Justiție.

 

SECTORUL 4 RAMAS FARA PRIMAR DUPA TRAGEDIA DE LA COLECTIV

Si primaria Sectorului 4 a ramas, dupa tragedia de la Clubul Colectiv, fara primar, asa ca sunt slabe sansele ca 1 Decembrie sa aduca ceva portii de fasole si paharele de tuica fiarta. Reamintim faptul ca edilul Cristian Popescu Piedone şi alte două persoane, funcţionare în cadrul Primăriei Sectorului 4, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile. Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone a fost pus sub acuzare, de DNA, în dosarul în care se fac cercetări pentru abuz în serviciu legat de emiterea autorizaţiei de funcţionare a clubului Colectiv. Momentan, fostul primar este cercetat in arest la domiciliu. 

 

 VA MAI CURGE TUICA SI VA MAI SFARAI FASOLEA IN SECTOARELE 6 SI 3?

Vom vedea ce se va intampla anul acesta si pe la Primaria Sectorului 6. Anul trecut, primaria lui Rares Manescu  a impartit  traditionala fasole cu ciolan. Si in sectorul lui Robert Negoita a fost, anul trecut organizata o masa calda. Vom vedea daca anul acesta edilul va mai da de-ale gurii oamenilor din sectorul sau. Nici celebrele portii de sarmale si paharelul de tuica fiarta oferite de primarul Sectorului 2, Nicolae Ontanu nu mai sunt ce-au fost odinioara, caci anul trecut Ontanu nu a mai fost darnic ca altadata in a oferi traditionala masa. Ramane de vazut ce se va intampla in acest an, insa e clar ca nici edilii de altadata nu mai sunt ce-au fost si nici masa de  1 DECEMBRIE. Cum era vorba aia, hai sa traim bine! 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră