Cheloo, condamnat să presteze muncă în folosul comunităţii la o şcoală. Directoarea: "N-aş vrea să se distrugă ceea ce am construit eu"

19 Mai 2017
Cheloo, condamnat să presteze muncă în folosul comunităţii la o şcoală. Directoarea: "N-aş vrea să se distrugă ceea ce am construit eu"

Dintre lucrurile care vă mai pot suprinde în România, după ce credeați că le-ați văzut pe toate, se înscrie și recenta condamnare a lui Cheloo, solistul formaţiei Paraziţii, care va fi nevoit să presteze muncă în folosul comunităţii după ce a făcut un acord de recunoaştere cu procurorul de caz, în dosarul de trafic de droguri

Mda, justiția din România demonstrează prin deciziile date că în unele cazuri nu este numai oarbă, ci și proastă, având în vedere că trimite un condamnat pentru trafic de droguri la muncă în folosul comunității într-o școală.

Potrivit deciziei judecătorilor Tribunalului Prahova, citată de adevarul.ro Cheloo va avea de executat 100 de zile lucrătoare de muncă în folosul comunităţii la o şcoală generală din comuna prahoveană Adunaţi. 

"Nu am apucat să mă obişnuiesc cu ideea. Noi avem mulţi copii aici şi sunt foarte educaţi. Nu ştiu foarte bine ce ar putea să facă aici, în şcoală. Să-mi ude buretele? Eu sunt foarte drastică! Dacă nu există altă soluţie, pentru început voi avea pretenţia de la el să aibă în primul rând un vocabular civilizat pentru că intră într-o instituţie de învăţământ. N-aş vrea să se distrugă ceea ce am construit eu în ani de zile", a declarat Luiza Ungureanu, directorul Şcolii Gimnaziale "Radu şi Severa Novian" din comuna Adunaţi, localitate în care Cheloo adresa de domiciliu scrisă din buletin.

Octavian Negotei, primarul din Adunaţi spune că n-a luat deocamdată o decizie în ceea ce priveşte noul loc de muncă al artistului, dar că, în mod normal, persoanele care s-au aflat în aceeaşi situaţie cu solistul trupei Paraziţii au muncit ca salahori, fie la curăţenie, fie la săpat şanţuri.

Experiența ne spune că în curând vom vedea și primul condamnat pentru tâlhărie care prestează muncă în folosul comunității la o grădiniță sau un azil de bătrâni. și asta s-ar dori să fie doar o ironie, dar...

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră