Cetăţean arab, racola minore prin mica publicitate

15 Iun 2015
Cetăţean arab, racola minore prin mica publicitate
Poliţiştii de la poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate din Piteşti, sub coordonarea uni procuror DIICOT, au efectuat 5 percheziţii domiciliare, pentru documentarea activității infracționale a unui cetăţean arab, bănuit că ar fi întreținut raporturi sexuale cu mai multe minore.

Ȋncepând cu anul 2013, bărbatul de 58 de ani ar fi racolat mai multe tinere, cu vârste cuprinse între 13 şi 17 ani prin intermediul unor anunţuri postate în presa locală. Ȋn anunţuri, arabul spunea că dorește să angajeze o menajeră. După ce se întâlnea cu fetele care doreau să aplice pentru job, el le oferea bani și întreţinea cu ele raporturi sexuale.

În urma percheziţiilor, poliţiștii au ridicat 10 cartele telefonice, 1 DVR, 16 telefoane mobile, 2 laptopuri, 2 tablete, 9 casete video, 2 CD-uri, 1 aparat foto, 1 card de memorie şi mai multe înscrisuri.

Suspectul a fost condus la sediul DIICOT – S.T. Piteşti, pentru audieri, faţă de acesta fiind dispusă măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Activitățile au beneficiat de sprijinul de specialitate al Serviciului Român de Informații.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră