Cel mai recent BILANȚ al tragediei din Colectiv: 127 de răniți încă internați, 65 în stare critică

06 Noi 2015
Cel mai recent BILANȚ al tragediei din Colectiv: 127 de răniți încă internați, 65 în stare critică
În spitalele din Capitală sunt internate în continuare 127 de persoane rănite în urma tragediei din Colectiv, dintre care 65 în stare critică şi gravă, a anunțat ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu. 
 
"Avem un număr mare de pacienţi stabilizaţi, dar vă rog să primiţi această veste fără optimism. O pate dintre ei, care ar putea fi transferaţi în străinătate, sunt luaţi în calcul de Raed Arafat şi restul echipei de medici", a spus ministrul Nicolae Bănicioiu, într-o conferinţă la Ambasada Franţei.
 
Dintre cei 127 de pacienţi, cei mai mulţi sunt internaţi la Spitalul de Arşi, Spitalul "Bagdasar-Arseni", Spitalul Universitar, Spitalul Floreasca, Spitalul Elias şi Spitalul Militar Central. De asemenea, pacienţi răniţi în urma incendiului din clubul Colectiv sunt internaţi la Spitalul "Grigore Alexandrescu", Spitalul "Sfântul Ioan", Spitalul "Sfântul Pantelimon", Spitalul "Dimitrie Gerota" şi Spitalul SRI "Agrippa Ionescu".
 
În urma incendiului care a avut loc, în 30 octombrie, în clubul Colectiv, 32 de persoane şi-au pierdut viaţa şi alte aproape 200 au fost rănite, majoritatea fiind internate în spitalele din Capitală.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră