Cel mai circulat drum din țară, blocat din cauza unui accident

15 Aug 2015
Cel mai circulat drum din țară, blocat din cauza unui accident
Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră (8:20), în județul Cluj, traficul rutier este oprit pe DN1(E60) Cluj Napoca — Oradea, pe raza localității Poieni (kilometrul 538+550 de metri), din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autovehicule.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste înțelegere față de situatia creată și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului.

Este posibil ca, în orele următoare, circulația să crească în intensitate pe drumurile care pornesc din București, în special pe DN1 București — Brașov, A1 București — Pitești, A2 București — Constanța dar și pe DN2 București—Urziceni și DN6 București—Alexandria.

Pentru evitarea aglomerației de pe DN1, pot fi utilizate următoarele variante alternative:

— către Brașov

ˇ DN1A Ploiești — Vălenii de Munte — Cheia — Săcele;

— Către Sinaia

ˇ DN7 București — Bâldana, DN 71 Bâldana — Târgoviște — Fieni — Sinaia.

În zona Bran — Moeciu se poate ajunge pe Autostrada A1 București — Pitești, DN73 Pitești — Brașov, mult mai ușor decât pe traseul DN1 București — Ploiești — Predeal — DN73A Predeal — Râșnov — DN73 Râșnov — Bran—Moeciu.

Autostrada A1 poate prelua fără probleme valorile mari de trafic, singura zonă în care se pot forma coloane este la ieșirea din București, pe Bulevardul Iuliu Maniu și pe strada Valea Cascadelor.

Pe DN6 pot apărea probleme la intrarea pe segmentul Mihăilești — Ghimpați, alcătuit din câte o bandă pe sens.

Probleme de fluentă a traficului rutier pot apărea și la ieșirea din capitală către Autostrada A2 București-Constanța, aglomerația formându-se, de obicei, la intersecția Splaiul Independenței cu Șoseaua de Centură (zona Popești Leordeni, județul Ilfov). De aceea, indicat este ca accesul către autostradă să se facă prin zona Dristor și în continuare pe Bulevardul Theodor Pallady.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră