Ce au căutat românii pe OLX în 2016? TRACTOARE???

21 Dec 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Ce au căutat românii pe OLX în 2016? TRACTOARE???

Peste 1,4 milioane de electronice și electrocasnice au fost declarate vândute pe OLX în acest an. Dacă apartamentele, casele, terenurile, mașinile sau telefoanele au fost cele mai încărcate oferte pe site, există și un top al căutărilor. Care te va lăsa ușor confuz...

Românii care au accesat site-ul și aplicațiile mobile OLX au căutat cele mai diverse obiecte și servicii. Surprinzător, cele mai căutate produse au fost tractoarele, cu aproape 10 milioane de căutări. Pe următoarele locuri în clasamentul produselor dorite și căutate pe OLX s-au situat bicicletele (4,5 milioane de căutări) și telefonul iPhone 6 (2 milioane). Aproape la fel de popular a fost și telefonul iPhone 5, cu puțin peste 2 milioane căutări realizate în 2016, urmat de autoturismele BMW (1,8 milioane de căutări), boxele audio (1,7 milioane) și rulotele, cu 1,5 milioane căutări.

Dar să revenim la capitolul produselor vândute. Astfel, pe primul loc în topul produselor declarate vândute pe OLX au fost, în 2016, electronicele și electrocasnicele. În total, peste 1,4 milioane de produse din această categorie au fost declarate vândute de către utilizatorii OLX. Dintre acestea, cele mai vândute au fost telefoanele inteligente Samsung (260.000 de oferte) și iPhone (172.000 de oferte), urmate de calculatoare, componente și accesorii (102.000 de oferte).

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră