Cazul Epstein și depravarea elitelor: Prințul Andrew, Bill Clinton & Stephen Hawking se află pe lista infamiei!

04 Ian 2024
Cazul Epstein și depravarea elitelor: Prințul Andrew, Bill Clinton & Stephen Hawking se află pe lista infamiei!

Una dintre victimele pedofilului Jeffrey Epstein a susținut, în instanță, că acesta i-a spus că fostului președinte al SUA, Bill Clinton (foto alături de Epstein la Casa Albă), „îi plac fetele tinere”, arată un document desecretizat și citat de Daily Mail.

Este vorba despre Johanna Sjoberg, care fusese angajată de Epstein să fie maseuză terapeutică.

„Sjoberg a spus avocaților în 2016 că Epstein i-a spus că „lui Clinton îi plac tinere”, referindu-se la fete”, notează Daily Mail.

În noile documente, care au fost desecretizate pe 3 ianuarie, menționează numele fostului președinte de cel puțin 50 de ori. În replică, un purtător de cuvânt al fostului lider democrat a declarat că acesta „nu a știut nimic despre crimele teribile” ale lui Epstein atunci când s-au întâlnit, susținând că „au trecut cel puțin 20 de ani de la ultimul contact dintre Clinton și Epstein”.

Documentele publicate miercuri dezvăluie, totuși, că Ghislaine Maxwell, confidenta lui Epstein, a negat că l-a găzduit vreodată pe Bill Clinton pe insula privată a șefului său din Caraibe. Ea a spus însă că fostul președinte a zburat cu infamul avion privat al lui Epstein, cunoscut și ca “Lolita Express”.

„Afirmația că Clinton a luat masa pe insula lui Jeffrey este 100% falsă”, a declarat Maxwell în depoziția din 2016. „Sunt sigur că a luat masa în avionul lui Jeffrey”.

Continuarea aici

 

 

Sursa: Mihail Neamțu (https://mihailneamtu.eu/)

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră