Ce au in comun violatorii din Vaslui cu cei de la Calarasi

20 Aug 2015
Ce au in comun violatorii din Vaslui cu cei de la Calarasi
E anul violurilor in Romania. Pe orice canal te uiti la televizor, numai despre violuri se discuta. Cea mai importanta “reusita” apartine celor sapte viteji din Valeni – Vaslui, care la inceputul saptamanii au fost condamnati la inchisoare. Hotararile judecatoresti nu sunt definitive, asa ca nu trebuie sa va mire daca mai tarziu super eroii din Moldova vor ajunge din nou in libertate.

Violatori sunt peste tot in tara si au, de obicei, cam aceleasi trasaturi. La Calarasi, doi agenti de politie sunt acum inchisi dupa ce au ajuns sa fie si ei acuzati de un viol comis asupra unei tineri care fugise de la un centru de plasament din judet.

Viol de la Vaslui si cu cel de la Calarasi se aseamana nu doar pentru ca faptasii au fost mai multi la numar decat victima. Moldovenii si muntenii mai au ceva in comun. Au jucat fotbal. Vasluienii Petrica Bolboceanu, Silviu Avadanei si Ionut Boicu sunt jucatori in echipa locala de fotbal Viitorul Valeni. La Calarasi, Adrian Nicuşor Şerban şi Daniel Florentin Dumitriu lucrau ca agenti in cadrul Serviciului de Ordine Publica din cadrul Politiei Calarasi. Primul dintre cei doi politisti acuzati acum de viol a jucat si el fotbal, avand un CV ceva mai bogat decat al “colegilor” sai de la Vaslui.

In scurta sa cariera fotbalistica, Serban a evoluat pentru Speranta Plumbuita, Speranta 2006 Plumbuita si Fortuna Tamadau, echipe care la acea vreme activau in campionatul judetean Calarasi. Fostul politist nu era un oarecare, el purtant pe brat banderola de capitan de echipa atunci cand a evoluat pentru Speranta 2006.

Fostii coechipieri ai lui Adrian Serban il descriu pe acesta ca fiind un mijlocas talentat, dar care nu a putut progresa in cariera sa fotbalistica din cauza faptului ca era foarte puturos. Si-a petrecut tineretea in comuna Plumbuita, unde avea un anturaj nu tocmai pe placul localnicilor. Prietenii lui Serban profitau de faptul ca acesta conducea un automobil de fabricatie germana, motiv pentru care l-au transformat in sofer pe cel acuzat acum de viol.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră