CAZ SCANDALOS la o școală din Capitală. Un profesor de sport ar fi fotografiat eleve de 8 ani în toaleta școlii (VIDEO)

02 Oct 2015
CAZ SCANDALOS la o școală din Capitală. Un profesor de sport ar fi fotografiat eleve de 8 ani în toaleta școlii (VIDEO)
Părinții unor eleve de 8 ani de la Școala 164 din București susțin că profesorul de sport le-ar fi făcut fotografii fetițelor în timp ce astea se aflau în toaleta unității. Totodată, aceștia spun că profesorul le vorbește urât elevilor, are un comportament nedidactic și intră frecvent peste fetițe în vestiare. Cazul a ajuns și în atenția Poliției.
 
După spusele părinților, incidentul s-a întâmplat în urmă cu o săptămână, când profesorul de sport a intrat peste fetițele din clasa a II-a în toaletă și le-ar fi fotografiat cu telefonul mobil.
 
"Fetițele erau două în toalete, două afară și ele stăteau cu ușile deschise. În momentul când fetița mea își ridica chiloțeii, domnul profesor a intrat și i-a făcut fotografia. Eu voi merge la un psiholog cu copilul meu pentru a-l evalua", a declarat mama uneia dintre fetițe.
 
Dascălul neagă incidentul, iar conducerea școlii nu a luat nicio măsură. Drept urmare, părinții au sesizat inspectoratul școlar și au depus plângere la secția 22 de Poliție. În plus, vor să alerteze și Direcția pentru protecția copilului, informează TVR.
 
Marian Banu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar București a declarat că un profesor nu are voie să facă fotografii elevilor. "Niciodată nu se permite fotografierea elevilor fără aprobarea părinților", a spus Banu, care a precizat că Inspectoratul va propune connducerii școlii schimbarea profesorului de la clasă.
 
În funcție de încadrarea faptei, cazul ar putea ajunge și la Brigada de Crima Organizată.
 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră