CAZ CUTREMURĂTOR la Târgu Jiu. O adolescentă de 15 ani și-a înregistrat tatăl în timp ce o viola! Bărbatul este angajat al Primăriei

25 Iun 2015
CAZ CUTREMURĂTOR la Târgu Jiu. O adolescentă de 15 ani și-a înregistrat tatăl în timp ce o viola! Bărbatul este angajat al Primăriei
Constantin Aveloiu, din comuna gorjeană Stănești, a ajuns în spatele gratiilor, fiind acuzat că și-a violat fiica în vârstă de 15 ani. Potrivit anchetatorilor, bărbatul de 41 de ani, angajat al Primăriei Stănești, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu minora în perioada octombrie 2013 – mai 2015. Magistrații Tribunalului Gorj au dispus trimiterea lui Aveloiu în arest preventiv pentru 30 de zile. 
 
"În fapt, s-a reținut că, începând cu luna 2013 și până în luna mai 2015, inculpatul, Constantin Aveloiu, prin constrângere, atât fizică, precum și psihică, a întreținut raporturi sexuale în mod repetat cu fiica sa minoră, în vârstă de 15 ani, pe care o avea încredințată spre creștere și educare. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale", a declarat pentru presa locală Laurențiu Grecu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu.

Fata de 15 ani a ajuns sub supravegherea celor de la Direcția de Protecție a Copilului, unde va fi ajutată de psihologi să depășească trauma suferită.
 
Bărbatul ar fi negat toate acuzațiile, însă dovezile găsite de procurori au dus la arestarea preventivă a acestuia. Surse judiciare susțin anchetatorii ar fi intrat în posesia mai multor înregistrări făcute chiar de adolescentă cu telefonul mobil. Într-o astfel de înregistrare s-ar auzi cum bărbatul o obligă pe fată să întrețină relații sexuale cu el împotriva voinței ei. 

Primarul din Stănești: Era bun la toate. Unde îl puneam, făcea treabă
 
Vasile Pârvulescu, primarul comunei Stănești, a declarat pentru mariustuca.ro că Aveloiu era angajat al primăriei, aflându-se în subordinea viceprimarului.
 
"Era muncitoar calificat, făcea de toate, unde îl puneam făcea treabă. Am rămas stupefiat când am aflat ce s-a întâmplat. Comportamentul lui nu a dat niciodată de bunuit că ar fi capabil de așa ceva. Știu că este divorțat și că mai are o fetiță care se află în grija soției. Nu pricep ce s-a putut întâmpla. Oamenii sunt șocați. Pur și simplu rămâi uimit când auzi că se poate întâmpla așa ceva", a mai spus primarul Pârvulescu.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră