Cătălin Josan Îndeamnă Moldovenii să Iasă în Stradă: "Familia Mea Este Intimidată. Dacă Nu Ne Ridicăm ACUM, Adevăratul Calvar Abia Începe!"

16 Ian 2016 | scris de Veronica Micu
Cătălin Josan Îndeamnă Moldovenii să Iasă în Stradă:

Redăm mai jos, integral, mesajul artistului:

"Familia mea este intimidată. E timpul să știți și voi.

De aproape un an, membrii familiei mele, inclusiv eu, am protestat vehement împotriva regimului corupt de guvernare din Republica Moldova, în frunte cu oligarhul Vladimir Plahotniuc. La scurt timp de la implicarea noastră, au început intimidările în adresa părinților mei, a surorii mele - Ruxanda - și, mai nou, a mea personal. Toate astea, pentru că NU AM TĂCUT!

Au greșit destinația. Noi nu cedăm pentru că, și morți, istoria nu ne-ar ierta. Iar indiferența este și ea cedare. ‪#‎EuNuTac‬! Eu și membrii familiei mele nu mai avem încotro, moral, fizic, pentru că, odată instaurată dictatura lui Plahotniuc, este sfârșitul unui număr mare de oameni care nu au făcut decât să lupte pașnic dar ferm împotriva corupției, pentru VOI, inclusiv ăștia care stați comod acasă. Dacă nu ne ridicăm ACUM, adevăratul calvar abia începe.

Fac apel la cetățenii Republicii Moldova:
SALVAȚI-VĂ! SALVAȚI-NE!... CAPUL SUS ȘI HAI ÎN STRADĂ!!

Nu mai avem, dpdv legal, nici o altă soluție de înlăturare a regimului criminal al lui Plahiș, decât să ieșim ODATĂ, TOȚI, în STRADĂ. Și nu mă mai interesează că ești Pro-X sau Pro-Y. Acum se dă lupta ANTI-DICTATURĂ! ‪#‎NuPlaha‬!

Scepticismul ne omoară - în sens direct. Nu vreau să mai aud justificări. Nu mă interesează în cine ai sau nu ai încredere. Mă interesează dacă te lași înghenuncheat. Ai capul tău pe umeri. Nu mai aștepta să fii dădăcit. Vrei să protestezi - protestează cum vrei, unde vrei, cu cine vrei, cât vrei, dar protestează. Suntem exact la marginea prăpastiei. Nu te lăsa îngenuncheat.

Eu și familia mea vom fi MÂINE la 11 fix, în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău. ‪#‎vremtarainapoi‬
"Dacă piere straja voastră, va pieri și țara noastră"...
Capul sus, dragii mei! Doar noi am mai rămas...".

 

"Cântă cucu, bată-l vina" la reşedința Preşedintelui RM, la Condrița. "Dacă piere straja voastră, va pieri și țara noastră"...!#vremtarainapoi

Posted by Catalin Josan Official on 14 Ianuarie 2016

Cătălin Josan este un interpret basarabean, dar s-a lansat ca artist în România, unde a fost câştigătorul unei emisiuni de talente.

Cătălin a participat la selecția națională a concursului Eurovision în România, unde s-a calificat cu două din cele trei piese propuse. Piesa "When we're together" s-a clasat pe locul 3 în prima semifinală, ca și "Run Away" în cea de-a doua semifinală. Astfel calificat cu ambele piese în finala națională, Cătălin a reușit să renunțe la prima piesă pentru ca cele două piese să nu concureze una cu alta. "Run away" s-a clasat pe locul 4 în preferințele publicului. În 2009 a filmat un videoclip la piesa lui, Veronica Demonica.

Mii de oameni protestează la Chişinău

"Noi suntem poporul!", scandează miile de oameni care participă în Piața Marii Adunări Naționale la mitingul de protest organizat de Platforma DA împotriva candidaturii democratului Pavel Filip la funcția de premier.

Filip a fost însărcinat cu formarea noului guvern vineri și are sprijinul a 55 de deputați, o nouă majoritate formată din Partidul Democrat, Partidul Liberal și 14 parlamentari foști comuniși.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră