Cătălin Cherecheş continuă să conducă primăria Baia Mare din spatele gratiilor. Ce au decis procurorii

01 Iul 2016 | scris de Mara Răducanu
Cătălin Cherecheş continuă să conducă primăria Baia Mare din spatele gratiilor. Ce au decis procurorii

În urmă cu două săptămâni, Cătălin Cherecheş formulase o solicitare scrisă către Episcopiei Ortodoxe a Maramureșului și Sătmarului, pentru a depune jurământul de edil în incinta catedralei episcopale din municipiul Baia Mare, potrivit RTV. 

În noile condiţii, primarul interimar, Rob Marinel, a spus că şedinta de la Catedrala a fost revocată. "Am revocat şedinţa de convocare a Consiliului Local pentru data de duminică. Am primit o adresă de la Penitenciarul Gherla prin care dânşii nu sunt de acord cu locaţia de la Catedrala Episcopală. Consiliul a fost convocat pentru data, ora, locaţia Catedrala Episcopală, motiv pentru care sunt nevoit, conform legii, sa o revoc, urmând ca, respectând termenul legal, dacă se stabileşte o nouă locaţie, să convoc o nouă şedinţă", a spus Rob Marinel.

Cătălin Cherecheș, primarul ales al municipiului Baia Mare cu peste 70% din voturile exprimate, se află în arest preventiv la Penitenciarul Gherla, fiind cercetat de procurorii DNA pentru luare de mită în formă continuată.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră