Casieriță bătută măr de o femeie din Brăila pentru că factura ar fi fost calculată greșit

22 Oct 2015
Casieriță bătută măr de o femeie din Brăila pentru că factura ar fi fost calculată greșit
O casierita a fost batuta măr de o braileanca, in sediul Electrica. Femeia, in varsta de 45 de ani, a venit sa ceara lamuriri cu privire la factura de energie electrica, calculata gresit in opinia ei, scrie presa locală.

Femeia s-a dus la unul dintre ghisee si i-a cerut functionarei sa ii explice de ce costul facturii pentru locuinta mamei sale este "umflat", sustinand ca nu o va achita. Desi casierita i-a aratat cum a fost calculat consumul, braileanca nu a vrut sa o inteleaga si a aruncat cu un telefon fix, incepand sa injure.

In acel moment, functionara Electrica a iesit din ghiseu pentru a alerta paza, insa femeia s-a napustit asupra ei, a trantit-o la pamant și a început s-o lovească fără milă. Din mainile agresoarei, casierita a fost scoasa de paznicul institutiei, la fata locului ajungand in scurt timp si un echipaj al Jandarmeriei.

"A lovit-o, a zgariat-o pe fata, a tras-o de par, am zis ca o omoara. Zici ca era salbatica. Si dupa ce s-a bagat agentul de paza, ea tot continua sa urle si sa injure. Niciodata nu s-a intamplat asa ceva. Au venit si betivi si tot nu au procedat in felul asta", a declarat o altă angajata Electrica, martora la incident.

Politistii au deschis dosar penal, urmand ca victima sa se prezinte cu certificatul medico-legal.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră