CARNAGIU pe DN2 E85. Patru oameni au murit, după ce o căruță plină cu 12 oameni a fost SPULBERATĂ de un Audi A6. "Șoferița să fie împușcată!" (GALERIE FOTO)

05 Oct 2015
CARNAGIU pe DN2 E85. Patru oameni au murit, după ce o căruță plină cu 12 oameni a fost SPULBERATĂ de un Audi A6.
Patru persoane, între care și un copil de 5 ani, au murit aseară, în urma unui accident rutier teribil produs pe DN2 E85, în jurul orei 22:10, pe raza localității Haret, la intersecția cu drumurile care duc spre Panciu, respectiv spre Mărășești. 
 
Potrivit Monitorul de Vrancea, trei dintre victime au murit pe loc, iar cea de-a patra, un tânăr de 28 de ani, a decedat la Spitalul Județean de Urgență Focșani. Toți cei care și-au pierdut viața se aflau într-o căruță, care a intrat în coliziune cu un Audi A6.
 
Polițiștii spun că atelajul ar fi pătruns pe drumul european de pe un drum lateral, respectiv de pe cel dinspre Panciu, fără să se asigure. Căruța a fost spulberată de un Audi A6, cu numere de Bacău, la volanul căruia se afla o femeie. 
 
„În seara zilei de 4 octombrie, pe DN2 E85, în jurul orei 22.10, s-a produs un accident extrem de grav pe raza orașului Mărășești, sat Haret. A rezultat decesul a patru persoane și rănirea altora. Accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate de către conducătorul unui atelaj hipo, care a fost tamponat frontal de un autoturism înmatriculat în județul Bacău, care circula dinspre Focșani spre Bacău. Urmează să stabilim împrejurările exacte ale accidentului, iar în urma expertizei se va stabili și viteza exactă cu care rula autoturismul. Conducătoarea auto a fost testată, iar rezultatul a fost 0“, a declarat șeful poliției rutiere, comisar șef Viorel Gheorghe, potrivit Monitorul de Vrancea.
 
În urma impactului, atelajul s-a făcut praf, resturi din acesta, dar și lucrurile care se aflau în el fiind împrăștiate pe o rază de zeci de metri. Autoturismul marca Audi a fost avariat și a ajuns în șanțul de pe marginea drumului european E85. 
 
La fața locului au ajuns zeci de persoane din Mărășești, cunoscuți de-ai persoanelor decedate, care au început să țipe și să o caute pe șoferiță, amenințând-o cu acte de violență și cerând să fie împușcată. La fața locului a intervenit un detașament de jandarmi care a restabilit ordinea.
 
 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră