Cântăreaţă cu origini româneşti, fostă concurentă la "Vocea Americii", ÎMPUŞCATĂ MORTAL în Florida! (VIDEO)

11 Iun 2016 | scris de Veronica Micu
Cântăreaţă cu origini româneşti, fostă concurentă la

Departamentul de poliţie din Orlando a anunţat pe reţelele de socializare că tragicul incident a avut loc în timp ce tânăra dădea autografe, împreună cu membrii trupei Before You Exit, alături de care concertase.

Un bărbat s-a ridicat din mulţime şi a împuşcat-o pe Grimmie după ce şi-a încheiat prestaţia pe scenă. Fratele cântăreţei s-a năpustit asupra atacatorului, dar acesta s-a împuşcat mortal.

"Cu durere în suflet vă anunţăm faptul că ea, Christina, a murit. A fost împuşcată şi din păcate nu a supravieţuit. Se afla la concertul său", a declarat purtătorul de cuvânt al cântăreţei.

Motivul atacului nu a fost stabilit.

Reuters scrie că tânăra a ocupat locul al III-lea în cea de-a şasea ediţie a competiţiei "The Voice", ea fiind antrenată de solistul Maroon 5, Adam Levine. 

"Regretul nu poate fi exprimat prin cuvinte. Am pierdut un suflet frumos şi o voce extraordinară. Gândurile noastre sunt alături de prieteni, fani şi familie", este mesajul postat pe pagina de Facebook a emisiunii "The Voice".

La sfârşitul anului trecut, Christina Grimmie dezvăluia pe reţelele de socializare că are origini româneşti, lăudându-se cu prăjiturile făcute după reţeta străbunicii din România.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră