Doi români au murit în Italia din cauza căldurii

08 Iul 2015
Doi români au murit în Italia din cauza căldurii
G.B., un muncitor român în vârstă de 50 de ani a murit la data de 6 iulie la Belfiore (Verona) după ce a acuzat o stare de rău, scrie tgverona.it. A intrat în stare de hipertemie în timp ce era în pauza de prânz la serviciu. Bărbatul s-a prăbușit în imediata apropiere a fermei agricole la care planta meri. L-au găsit doi trecători, o oră mai târziu, prăbușit și lipsit de viață lângă bicicleta sa.

Imediat au fost chemați paramedicii, însă când au sosit la fața locului cu o ambulanță și o automedicală, pentru bărbatul de 50 de ani nu mai era nimic de făcut.

Bărbatul, care era rezident la Caldiero, lucra de puțin timp pentru aceafermă, specializată în cultivarea merelor.

Un alt caz s-a înregistrat la Mantova. Un român de 47 de ani a murit în aceeași zi la ferma de porci unde era angajat, la Grazie di Curtatone, în provincia Mantova. Probabil a murit din cauza căldurii, spun investigatorii, scrie gazzettadimantova.gelocal.it. La fața locului a sosit o ambulanță de la Crucea Verde, dar medicii nu au reușit să îl reanimeze. La fața locului au sosit și inspectorii de muncă de la Asl și carabinierii, care au deschis o anchetă. (I.D)


 

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră