Camera Deputatilor angajeaza șoferi. 22 de posturi sunt disponibile, e nevoie și de un tractorist

26 Iul 2015
Camera Deputatilor angajeaza șoferi. 22 de posturi sunt disponibile, e nevoie și de un tractorist
Camera Deputatilor scoate la concurs 22 de posturi de sofer. Posturile se vor ocupa dupa ce candidatii vor sustine o proba scrisa, una practica si una orala, toate programate pentru luna septembrie. Insa nu e simplu sa ajungi sofer de parlamentar.

Cine doreste sa fie tractorist trebuie sa indeplineasca mai multe conditii. Permis de conducere categoriile B si C sau B si Tr, sa aiba minim 10 clase, experienta minim un an, recomandari favorabile de la locurile de munca din ultimii 3 ani si cazierul curat.

Pentru restul de 21 de posturi de soferi conditiile sunt similare, dar categoriile de permis pot fi B si C sau B si D. In plus, pentru proba scrisa, trebuie cunoscuta bibliografia de concurs. Adica legislatia rutiera, dar si notite tehnice si manuale de service pentru Dacia Duster, Logan si vehicule agricole.

Concursul consta in 3 probe: scrisa, practica si orala care se vor desfasura incepand cu 21 septembrie.

Cel mai probabil, viitorii soferi vor conduce masinile cumparate de Camera Deputatilor in 2013 prin programul Rabla. 50 de Dustere noi au costat atunci peste 3 milioane 500 de mii de lei. Colegii lor de la Senat isi innoiesc parcul auto in aceasta vara cu 61 de Dustere pe care vor plati 3.700.000 de lei.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră