Calvarul întoarcerii spre casă... Circulaţie în coloană pe Valea Prahovei

18 Apr 2017 | scris de Jeanina Nastase
Calvarul întoarcerii spre casă... Circulaţie în coloană pe Valea Prahovei

Turiştii care au petrecut Paştele la munte se întorc acasă, iar traficul pe DN 1 Ploieşti - Braşov este intens. Pe tronsoanele Predeal - Azuga - Buşteni şi Comarnic - Nistoreşti, pe sensul de mers către Ploieşti, se circulă în coloană. Totodată, sute de camioane aşteptau dis-de-dimineaţă să iasă din ţară prin Vama Nădlac II, de pe autostrada pan-europeană, coloana formată fiind de aproximativ şapte kilometri.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (12:30), valorile de trafic sunt în creştere pe DN1 Ploieşti - Braşov. Pe tronsonoanele Predeal - Azuga - Buşteni şi Comarnic - Nistoreşti, autovehiculele circulă în coloană pe sensul de mers către Ploieşti, cu o viteză medie de rulare de 30 - 40 de kilometri pe oră.  Precizăm că, mai multe echipaje de la poliţia rutieră sunt prezente pe DN1 între Ploieşti şi Braşov, pentru fluidizarea traficului rutier şi pentru prevenirea accidentelor rutiere grave.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei, valorile de trafic sunt în creştere pe DN1 Ploieşti - Braşov. Pe tronsonoanele Predeal - Azuga - Buşteni şi Comarnic - Nistoreşti maşinile circulă în coloană pe sensul de mers către Ploieşti, cu o viteză medie de rulare de 30 - 40 de kilometri pe oră.Mai multe echipaje de la Poliţia Rutieră sunt prezente pe DN1 între Ploieşti şi Braşov, pentru fluidizarea traficului rutier şi pentru prevenirea accidentelor rutiere grave.

Pe de altă parte, automarfarele care urmează să iasă din ţară aşteaptă în coloană pe autostrada A1, înainte de Vama Nădlac II, unde s-a format o coloană de aproximativ şapte kilometri, după ce Ungaria a ridicat, luni la ora 23,00, restricţia de acces pentru vehiculele cu o capacitate mai mare de 7,5 tone.

Sute de automarfare aşteaptă pe banda de urgenţă pentru formalităţile de ieşire din ţară, iar potrivit Poliţiei de Frontieră Arad timpul de aşteptare este de 90 de minute, în timp ce şoferii spun că stau două ore.


 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră