Tăriceanu a fost operat astăzi la piciorul drept

27 Iul 2015
Tăriceanu a fost operat astăzi la piciorul drept
Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a suferit astăzi o intervenție chirurgicală minoră la piciorul drept, efectuată în cadrul unui centru medical privat din Capitală.Conform unui comunicat al Senatului, intervenția s-a desfășurat cu succes, pacientul urmând în prezent o scurtă perioadă de recuperare la domiciliu. 

Tăriceanu a mai suferit acum nouă ani o operaţie la  genunchiul stâng, în urma unui accident rutier petrecut în comuna infoveană Petreşti. El s-a accidentat dupa ce a intrat frontal cu motocicleta într-un autoturism care mergea regulamentar.După ce premierul Ponta a fost operat la picior în Turcia, Tăriceanu a declarat că operaţia pe care a suferit-o el în 2006 a fost mai grea decât cea a premierului. 

"Eu am avut o operaţie mai grea, de transplant de ligament. Nu ştiu dacă el va face operaţia de transplant sau numai de reparaţie de ligamente, dar ştiu că i-am dat un sfat. I-am spus că dacă vrea să apeleze la acelaşi chirurg, care este un bun specialist şi cu recunoaştere profesională foarte mare”, a declarat Tăriceanu. El a fost operat atunciîntr-o clinică privată din Bruxelles.

Citiţi mai multe ştiri din Actualitate!

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră