Butoiul lui Diogene. Mutu revine reîncărcat cu bio-diesel furat?

16 Iul 2015
Butoiul lui Diogene. Mutu revine reîncărcat cu bio-diesel furat?
De ce nu mai joacă Mutu fotbal?, te-ai întrebat poate. Că i s-a terminat benzina, ar fi răspunsul dat în limbajul folosit de peluză. Speriat că fără preţiosul combustibil s-a terminat şi cariera sa de fotbalist, dornic să se reactiveze ca Matrix, Adrian Mutu a făcut ce-a făcut şi-a rămas stăpân pe o fabrică ce produce motorină şi bio-diesel.

De fapt, ce-a făcut n-a făcut prea bine că tocmai l-a dat în judecată pământeanul (?) Marţian Adrian, fost prieten al briliantului extraterestru Mutu. O să spui că Mutu n-are cum să fie extraterestru (la fotbal se practică termenul), fiindcă mărturie a originii sale terestre stă zicala populară veche de sute de ani „Mutu f.. pământu'”.

Acu' s-ar părea că nu numai pământului i-a făcut Mutu o „aroganţă” (vorba lui Becali), deoarece pământeanul Marţian a acuzat prin 3 plângeri penale că fotbalistul proaspăt reactivat cu bio-diesel l-a f... şi pe el cu această afacere de i-au sărit capacele. Drept pentru care, şi f...t şi cu fabrica luată, Marţian declară că familia fotbalistului a semnat un contract de vânzare-cumpărare ilegal şi l-a scos din afaceri.

„Am făcut 3 plângeri penale faţă de familia Mutu, respectiv Mutu Adrian şi Mutu Rodica. Una dintre plângeri este pentru înşelăciune, având la bază un contract de vânzare-cumpărare, un contract între mama lui Adrian Mutu şi Hulpe Viorica. Încă o plângere pentru gestiune frauduloasă şi încă unul pentru fals în înscrisuri, sub semnătură privată. Consider că făcând aceste demersuri, vor funcţiona mai bine lucrurile şi că în scurt timp voi obţine bunul de care sunt deposedat de mai bine de un an de zile”. Crezi că va obţine cu una-cu două Marţian fabrica înapoi? Să i-o spui lu' Mutu!
 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră