BUG Mafia iese în stradă! Tataee: Vineri voi fi în Piața Universității

06 Noi 2015
BUG Mafia iese în stradă! Tataee: Vineri voi fi în Piața Universității
Vlad Irimia, alias ”Tataee”, a promis că, în această seară, va ieși în stradă, în Piața Universității. Prezent la Sibiu, unde a stat de vorbă cu studenții de la ULBS, Tataee a dezvăluit faptul că, la protestele din 2012, celor de la BUG Mafia li s-au promis bani pentru a nu ieși în stradă.
 
”În toți acești ani, nicio instituție a statului nu ne-a căutat. Nici Garda Financiară, nici altcineva. Este adevărat însă că am plătit întotdeauna impozitele, nu am avut niciodată poprire pe cont. O singură dată s-a întâmplat ceva mai ciudat. În 2012 ni s-au oferit bani pentru a nu merge să cântăm în stradă, în timpul protestelor (împotriva fostului președinte Traian Băsescu – n.r.)”, a declarat liderul BUG Mafia, potrivit esibian.ro
 
Tataee spune că este de acord cu mișcările de stradă din aceste zile, astfel că în această seară va fi în București, alături miile de oameni care vor protesta pentru reformarea întregului sistem din România. 
 
”Salut demisia primului ministru, este un gest de normalitate, așa cum este și ieșirea în stradă. Dar nu e de ajuns. Nu putem schimba o clasă politică cu o ieșire în stradă, dar putem îmbunătăți lucrurile. Pentru asta e nevoie de mai mult activism. Mă simt vinovat pentru situația în care a ajuns țara noastră, iar mâine (vineri – n.r.) voi fi și eu în stradă”, a mai spus Tataee. (V.M.)

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră