Bucureștenii vor tremura de frig la iarnă, în propriile locuințe, avertizează ELCEN

16 Sep 2020
Bucureștenii vor tremura de frig la iarnă, în propriile locuințe, avertizează ELCEN

Indiferent cine va câștiga alegerile pentru Primăria Capitalei, bucureștenii vor avea parte de o iarnă pe care nu o vor uita așa ușor. Pierderile din rețeaua de livrare a apei calde a Termoenergetica au ajuns la cantitatea incredibilă de două  milioane  două  sute  de  mii  de  litri  de  apă fierbinte, care se pierd în  fiecare oră,  în pământ, prin găurile din conducte, afectând solul și clădirile, susțin reprezentanții companiei care produce agentul termic.

Într-un comunicat de presă, publicat astăzi pe site-ul instituției, reprezentanții ELCEN atrag atenția conducerii Primăriei Capitalei și a Termoenergetica asupra riscului imens ca bucureștenii să rămână, în scurt timp, fără apă caldă, dar și fără căldură în apartamente pe timpul iernii.

“Tragem un semnal de alarmă cu privire la o problemă gravă ce generează în acest moment riscuri majore pentru sezonul de iarnă următor, cu posibile consecințe negative atât asupra alimentării cu apă caldă și căldură a bucureștenilor, cât și asupra alimentării cu energie electrică necesară funcționării în siguranță a Sistemului Energetic Național.

CONTINUAREA, AICI

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră