Breaking Bad, real, în Iași. Un cuplu s-a apucat să vândă cannabis, după ce a primit confirmarea unor boli grave

04 Iul 2017
Breaking Bad, real, în Iași. Un cuplu s-a apucat să vândă cannabis, după ce a primit confirmarea unor boli grave

Un cuplu din comuna ieșeană Drăgușeni a fost condamnat la 3 ani şi jumătate de închisoare, pedeapsa fiind redusă cu jumătate faţă de ce stabilise prima instanţă, fiind acuzați de trafic de droguri, informează ziardeiasi.ro.

Mihaela şi Nicuşor Ciobotaru (47 şi 51 de ani) au adus în județul Iaşi, din Spania, 40 kilograme de cannabis, devenind printre cei mai importanți furnizori din regiune. Pentru a escamota afacerea cu marijuana, cei doi au deschis un bar în comuna în care locuiesc.

Potrivit sursei citate, cei doi au intrat în domeniu după ce au fost diagnosticaţi, aproape în acelaşi timp, cu boli foarte grave - în 2014, bărbatul a suferit un stop cardio-respirator, iar femeia a fost diagnosticată cu cancer mamar. - similar cu personajul principal din serialul de succes Breaking Bad, care se apucă de vândut droguri, după ce află că s-a îmbolnăvit de cancer.

Pentru că nu mai aveau nimic de pierdut, şi-au pus fiul să cultive cannabis în Spania, iar ei se ocupau de distribuţie în Iaşi.

În primă instanţă, cei doi ieşeni au primit şapte ani de închisoare, însă, la finele săptămânii trecute, după ce trafi­canţii au demonstrat că sunt grav bolnavi, Curtea de Apel Iaşi a redus, definitiv, cele două pedepse la câte trei ani şi şase luni de închisoare cu executare. Cei vor trebui să achite şi aproape 170.000 de euro, bani pe care i-au obţinut, într-un timp record, din traficul de droguri. 
 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră