ULTIMA ORĂ! BILANŢUL TRAGEDIEI DIN CLUBUL COLECTIV A AJUNS LA 41 DE MORŢI

07 Noi 2015
ULTIMA ORĂ! BILANŢUL TRAGEDIEI DIN CLUBUL COLECTIV A AJUNS LA 41 DE MORŢI
UPDATE 20:45 - O personă cu arsuri grave, internată la spitalul Bagdasar, a pierdut lupta cu viața în această seară. Este vorba de o femeie de 25 de ani. Bilanţul tragediei din Colectiv a ajuns la 41 de morţi.

UPDATE 20: 35 - A opta persoană a decedat în cursul acestei seri. Este vorba de o femeie de 30 de ani, care era internată la Spitalul Floreasca și care avea arsuri atât pe o mare parte din suprafața corpului cât și pe căile respiratorii.  Cu această a opta persoană decedată astăzi numărul total al morților ajunge la 40.

UPDATE 15:15
- Încă o victimă a incendiului din clubul Colectiv a pierdut lupta cu viaţa, bilanţul tragediei ajungând astfel la 39 de morţi. Persoana rănită în clubul bucureştean era internat la Spitalul de Arşi din Capitală. 

UPDATE 12:01
- Creşte bilanţul tragediei din clubul Colectiv. Premierul interimar Sorin Cîmpeanu a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă la Guvern, că astăzi au murit şase dintre răniţii în incendiul devastator din 30 octombrie. Astfel, bilanţul a ajuns la 38 de morţi. Cîmpeanu a precizat că un român şi un italian dintre pacienţii transferaţi în Olanda au murit. Alte patru victime au decedat în spitalele bucureştene. Premierul a mai spus că din cele 107 persoane spitalizate, 47 in stare gravă şi critică.

UPDATE 11:05
- 35 de morţi. Aşa arată în acest moment bilanţul tragediei din clubul Colectiv, după ce o altă victimă a incendiului din clubul Colectiv a murit, în această dimineaţă, la Spitalul Universitar.
 
Tot astăzi, alţi doi răniţi în tragedia din clubul bucureştean au încetat din viaţă. Cei doi se aflau internaţi la Spitalul de Arşi.
................................................

Încă două persoane rănite în incendiul devastator din clubul Colectiv au pierdut lupta cu viața, bilanţul ajungând la 34 de morţi. Este vorba despre doi tineri care au murit, în această dimineaţă, la Spitalul de Arşi, din Capitală.
 
Potrivit televiziunilor de ştiri, una dintre victime este Ionuţ Popescu, în vârstă de 32 de ani, care avea pe 80 la sută din suprafaţa corpului şi se afla de o săptămână în comă indusă. El murit în timpul unei intervenţii chirurgicale. I se puneau grefe de piele şi a făcut stop cardio-respirator. S-a încercat resuscitarea, însă fara succes. 
 
Cealaltă persoană care a murit în această dimineaţă este Daniel Ciobanu, în vârstă de 40 de ani, care avea arsuri de până la 75%, iar medicii erau sceptici în legătură cu şansele sale. Tânărul era operator la o televiziune şi filma concertul celor de la "Goodbye to Gravity".
 
Directorul medical al Spitalului de Arși, Cristian Nițescu, a declarat că unul dintre pacienți a decedat la ora 3:50, iar celălalt la 7:35.
 
"Cei doi pacienţi erau în stare critică. Ne aşteptăm să mai cedeze dintre răniţi, din păcate", a declarat Raed Arafat, la Antena3.
 
Incendiul la Clubul Colectiv din Bucureşti a izbucnit pe 30 octombrie, la ora 22:32. 400 de tineri erau acolo, a concertul trupei Goodbye to Gravity, care îşi lansa un nou album. 
 
Ieri, ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, a anunţat că în spitalele din Capitală sunt internate în continuare 127 de persoane rănite în urma tragediei din Colectiv, dintre care 65 în stare critică şi gravă.
 
16 răniţi au fost transportaţi în această dimineaţă la spitale din Belgia şi Olanda. Pacienţii, în stare stabilă, au fost transportaţi cu două aeronave ale Ministerului Apărării.

LISTA IML CU PERSOANELE DECEDATE:
 
1.Ruşitaru Ștefan
2.Hamed Ştefan
3.Ioniţă Cătălina
4.Simion Alexandru
5.Epure Anda Ioana
6.Vulc Maria
7.Florea Valentina
8.Opriţa Carmen Irina
9.Matei Gabriel
10.Palada Radu
11.Nelu Tilie
12.Ţelea Vlad
13.Enache Diana
14.Baldovin Nicoleta
15.Tripa Ioan
16.Georgescu Paul Alexandru
17.Rugină Adrian
18.Ignat Constantin
19.Laurenţiu Varlam
20.Alexandru Mihai
21.Ion Maria
22.Fieraru Valentin
23.Vieru Mihaela
24.Buca Petre Andrei
25.Petre Claudiu
26.Stan Simona Livia
27.Tănăsoiu Monica
28. Gheorghe Liliana
29. Voicu Mimi
30. Matache Alexandra
31. Persoana neidentificată
32. Chiriac Andreea
33. Ionuţ Popescu
34. Daniel Ciobanu
 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră