Bilanțul victimelor tragediei din Colectiv a ajuns la 63 de persoane

21 Dec 2015 | scris de Cristi Ionescu
Bilanțul victimelor tragediei din Colectiv a ajuns la 63 de persoane

Bilanțul tragediei din Colectiv a ajuns la 63 de morți, după ce un rănit în incendiul din clubul Colectiv a pierdut lupta cu moartea, într-un spital din Marea Britanie. Persoana decedată este un bărbat, care fusese transferat de la Spitalul Floreasca la o clinică din Marea Britanie, potrivit unor surse medicale, citate de romaniatv.net.

Un număr de 34 de răniți în incendiul de la clubul Colectiv mai sunt internați în spitalele din țară și din străinătate, dintre care 12 în București, a informat luni Ministerul Sănătății. Unul dintre pacienții internați în spitalele din Capitală se află în stare critică. Până în prezent au fost externate 68 de persoane care au primit îngrijiri medicale în unitățile sanitare din țară.

În prezent, la Spitalul Bagdasar Arseni este internat un pacient, la fel ca și la Spitalele Elias și CC Iliescu, la Spitalul de Urgență din București — doi, la Spitalul Grigore Alexandrescu — trei, iar la Spitalul Militar Central — patru. Un număr de 39 de persoane au fost transferate în unități sanitare din străinătate. În prezent, în spitalele din străinătate se află internați 22 de răniți în incendiul de la Colectiv, dintre care un cetățean german.

Astfel, în Austria, Israel și Germania sunt internate câte două persoane în stare stabilă. În Olanda și Marea Britanie sunt internate patru persoane în stare stabilă, iar în Belgia sunt internate opt persoane în stare stabilă. De asemenea, alți patru pacienți au fost externați și se află în tratament în ambulatoriu în spitalele din străinătate.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră