BEIZADELELE politicienilor români faţă în faţă cu „GOLANII” lui Ioan Rus

11 Iun 2015
BEIZADELELE politicienilor români faţă în faţă cu „GOLANII” lui Ioan Rus

Ioan Rus, ministrul Transporturilor, a şocat o ţară întreagă după ce a declarat, la Digi 24, vorbind despre românii din străinătate că, de exemplu, cu un salariu de 1.500 de euro - „de banii ăştia copiii se fac golani acasă, iar nevasta curvă“.

La scurt timp, presa a publicat imagini de pe pagina personală a fiului lui Ioan Rus, Alex Rus, care se afişează la piscina familiei împreună cu iubita, fotomodel. De altfel, fiul politicianului Rus are pe reţeaua de socializare nenumărate fotografii din concediile de la Monaco sau din alte locuri exotice.

Cât despre copiii politicienilor, s-au scris pagini întregi de ziare.

Andrei Plăcintă, fiul senatoarei Sorin Plăcintă

În decembrie 2010, Andrei Plăcintă a încercat să lovească cu maşina un bărbat care voia să aplaneze o ceartă între el şi iubita sa. În urma scandalului, tânărul a fost condamnat la 4 ani şi jumătate de închisoare pentru tentativă de omor.
Tânărul Plăcintă a intrat în atenţia presei prima dată după ce, în aprilie 2008, a devenit membru al Primei Biserici Ateiste, unde a ajuns chiar reverent şi are dreptul să organizeze şi să participe la slujbe în zona localităţii elveţiene Montreux.
De asemenea, Andrei Plăcintă a fost considerat satanist în momentul în care a postat pe Facebook o poză în care purta la gât un medalion sub formă de pentagramă şi alta în care urina pe o troiţă maramureşană. Un gest total immoral şi lipsit de respect faţă de creştini, mai ales că sub poza respectivă a scris ”Asta fac eu cu Dumnezeu”.

Răducu Mazăre, poze în costum de ofiţer nazist

Fiul fostului edil al Constanţei, Radu Mazăre, a intrat în afaceri încă de la 15 ani. În 2009, tatăl milionar îl incurajat sa devina independent financiar: "Baiatul a avut un bar pe plaja unde a vandut apa minerala. Am vorbit eu acolo pentru el, a luat cu chirie un spatiu si a fost distribuitor de apa minerala. A muncit si si-a cumparat un ATV din banii lui".

În aceeaşi vară, Răducu Mazăre a defilat pe catwalk, alături de tatăl său in costum de ofiter nazist. Ulterior, ani mai târziu, Răducu a fost prins gonind cu 200 de kilometri la oră pe Autostrada Soarelui, încercându-şi Jaguarul.

Iaşiul, terorizat de cazul unui parlamentar

În urmă cu aproape un deceniu, fiul fostului parlamentar ieşean Traian Dobre, unul dintre cei mai importanţi politicieni ai Iaşului de atunci, îşi făcea propriile legi, folosindu-se de pumn, relata adevărul.ro. În 2008, Cristian Dobre a lovit-o pe prezentatoare TV Aida Ursu, în urma unei altercaţii care a avut loc într-un club din municipiul Iaşi. În faţa poliţiştilor, Dobre susţinea atunci că el ar fi fost cel agresat. În cele din urmă, beizadeaua nu a mai fost trimisă în judecată.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră