Băsescu și CTP, cocoși pe Facebook: țârcovnic pițigăiat, plin de rahat vs dihor securisto-comunist, protector al hoațelor

11 Iun 2017
Băsescu și CTP, cocoși pe Facebook: țârcovnic pițigăiat, plin de rahat vs dihor securisto-comunist, protector al hoațelor

Traian Băsescu și Cristian Tudor Popescu se îmbățoșează unul la celălalt pe Facebook, ca niște puștani care vor să impresioneze fetele din gașca de la colțul blocului, încercând să ne demonstreze că știu să dea la gioale, deși era vorba de tenis. Oare s-or cafti pentru like-uri?

"Îngrozitor! Meciul Simonei Halep, la Roland Garros, este comentat pe PRO TV de un ţârcovnic piţigăiat, plin de rahat (el o spune) şi de ifose, de teapa lui CTP. Cum o fi ajuns PRO TV atât de îngăduitor cu o mizerie care nu poate fi apropiată de sportul alb? A trebuit să butonez telecomanda şi să urmăresc meciul pe un canal european, unde meciul dintre Simona şi Ostapenko era comentat de specialişti adevăraţi şi nu de panarame care încearcă să-şi salveze reputaţia, lipindu-se de o campioană", a scris Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.

"Are treabă cu sportul T. Băsescu, cât am eu cu mitropolia. Cât priveşte meciul Simonei, tenisul şi comentariul de tenis, sunt gata să accept că dl Băsescu este un fin specialist şi eu un ignorant. Asta însă nu schimbă cu o iotă ce-am spus joi seara la Digi24 şi a declanşat, de fapt, flegmele de ultimă oră aruncate de distinsul: că preşedintele Iohannis a fost, la Washington, primul preşedinte al României care vorbeşte o engleză civilizată şi nu miroase a comunisto-securist. Ceea ce subîntinde faptul că dl Băsescu vorbeşte englezeşte melteneşte, în băsic ingliş, emană o duhoare de dihor securisto-comunist şi s-a afirmat ca tată şi protector al hoţilor, mai ales al hoaţelor cu tupeu cât cuprinde. 
Asta va consemna istoria într-o notă de subsol, despre dl Băsescu, oricâte insulte va continua să-mi adreseze", i-a răspuns CTP, la finalul unei postări mai lungi.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră