Familia Băsescu renunţă la pasta de dinţi. Şi la deodorante!

28 Feb 2016 | scris de Gabriela Antoniu
Familia Băsescu renunţă la pasta de dinţi. Şi la deodorante!

Traian Băsescu susţine că banii de publicitate se regăsesc în preţul cu care aceste produse sunt cumpărate din magazine, iar el nu vrea ca banii săi şi ai familiei sale să ajungă în buzunarele  Antenei 3 şi ale patronului său.

"Drept pentru care, alături de laptele Zuzu, cosmeticele L'Oreal şi medicamentul Strepsils, familia mea a adăugat pe lista de produse pe care nu le vom mai cumpăra şi sprayul de bucătărie Ambipur, pasta de dinţi Lacalut şi deodorantele Dove pe care le foloseam pînă acum.

Motivul? Îşi fac reclamă pe televiziunile Antena 1 şi Antena 3. Pe piaţă, există şi alte produse la fel de bune ca acestea, care nu finanţează prin publicitate pe turnătorul Voiculescu şi pe acoliţii săi de la Antena 3.

Îi îndemn pe toţi simpatizanţii mei, cei care zilnic sunt umiliţi la Antena 3 pentru că sunt <băsişti>, dar şi pe cei care nu sunt “băsişti” să nu mai cumpere aceste mărci de produse, care, probabil fără intenţie, par a se asocia cu mîndrie cu turnătorul Voiculescu şi acoliţii lui de la Antena 3. Eu şi familia mea nu vrem să băgăm bani în buzunarul turnătorului Voiculescu şi al acoliţilor săi de la Antena 3", scrie Băsescu pe Facebook.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră