Băsescu, reacție în urma tragediei din Colectiv. Fostul președinte propune programul PRIMUL CLUB, după modelul PRIMA CASĂ

03 Noi 2015
Băsescu, reacție în urma tragediei din Colectiv. Fostul președinte propune programul PRIMUL CLUB, după modelul PRIMA CASĂ
Traian Băsescu reacţionează la evenimentele care au urmat tragediei din clubul Colectiv. Fostul preşedinte critică măsurile dispuse de Guvern, care ar duce la închiderea cluburilor, şi propune programul primul club, după modelul prima casă.
 
"Tineretul are nevoie de cluburi. Prima reacție a autorităților este să le închidă. Greșit. Plecând de la comanda socială, ele trebuie să existe. Soluția este finanțarea modernizării acestor cluburi cu credite garantate de stat, la fel ca la Prima Casă. Dacă le vom închide cluburile, ce alternativă dăm tinerilor pentru petrecerea sfârșitului de săptămână, mai ales iarna? Credeți că vor umple sălile de teatru? Nu vreau să-mi imaginez cât de riscante ar fi niște cluburi clandestine. Sunt convins că Guvernul României poate da o soluție inteligentă pentru prezent și viitor. Tinerii au nevoie de cluburi", a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Numărul morților în urma incendiului din clubul Colectiv a ajuns la 32, după ce o  tânără de 27 de ani a decedat la Spitalul Pantelimon, în această dimineață. Pacienta avea arsuri pe o suprafață a corpului de peste 50 % și arsuri ale căilor respiratorii. 
 
130 de persoane mai sunt internate în mai multe spitale din Bucureşti, dintre care 90 în stare foarte gravă. 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră