Au apărut primele bancuri despre cutremur. Practic, inainte ca el sa se termine

27 Dec 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Au apărut primele bancuri despre cutremur. Practic, inainte ca el sa se termine

Asadar...

Era păcat să vină un cutremur ca în '77 la Bucureşti chiar acum, când toţi moldovenii sunt acasă. (Julius Constantinescu)

Bai, esti nebun? Eu inca nu mi-am revenit bine din zgaltaiala si primesc cereri de prietenie! Ce efecte secundare au cateodata cutremurele...(S.D)

Ma uit si eu la Chuck Norris după o suta de ani si bagă asta o bucata de sare blocu' in sus (S.A.)

Mda. Am cam exagerat cu masa de Crăciun. Am căzut din pat si înțeleg că s-a simțit. (P.G.A.)

Aveti idee - Iohannis urmareste cu ingrijorare? (S.S.E.)

Știu că a fost cutremur, dar mă doare-n p..., sunt în concediu, costumul meu de supererou e la spălat, descurcați-và și voi cum puteți. (A.K.)

5,2... 5,6... In liceu eram si eu un cutremur la matematica (S.A.)

Iohannis de-abia acum simte cutremurul.(A.G. - remarca la o ora dupa eveniment)

Pana si la cafeneaua din Cismigiu e cineva 24/7. La televiziunile de stiri de la noi, nu. Denise ce face, repeta pentru maine? "Siii, putea fi prevenit acest cutremur"? (Mihaela Constantinescu)

Primele înregistrări INFP sunt de 5,2 grade magnitudine, la o adâncime de 100 de kilometri.Alerta Biziday se activează la cutremure de peste 6 grade magnitudine Richter. (M.G. - adica Moise Guran incercand sa-si faca putina publicitate la aplicatie).

Două seisme în trei luni, pentru că, în democrație, orice cutremur are dreptul la replică. (M.U)

Doamne, Matale ori imbatrinesti, ori birocratia face ravagii acolo Sus. Pai, eu iti cer zăpadă si Matale imi dai cutremur???... (B.T.I)

In afara de mine, toti calatorii din tramvaiul 11 au simtit cutremurul. Unora li s-a spart farfuria. E a doua oara cand simt un cutremur in somn. #discutiadiminetii (A.O)

Plagiat! Cutremurul din 24 septembrie a avut tot 5.3 grade. Copy paste pe față! (M.U)

Atâtea seisme mă fac să îi bănuiesc pe băieții de la 9.7 Richter că pregătesc în secret un album nou. Poate şi un turneu... (M.U)

Ati vazut ca singurul care nu zice nimic de cutremur e Ghita? SUSPECT! (S.S.E)

Se pare ca Dumnezeu a aflat la ora 1 21 rezultatul alegerilor... (A.R.V.S)

Nici presa din Republica Moldova nu a rămas indiferentă la comentariile postate după cutremur de utilizatorii reţelelor de socializare. Iată un articol pe această temă, la agora.md:

FOTO. Cele mai amuzante statusuri pe Facebook după cutremurul din această noapte

Oricum, şi de data aceasta problema principală, după ce oamenii s-au liniştit că răul a trecut şi toţi sunt în regulă, a fost beştelirea animalelor de companie, care, majoritatea ghiftuite bine, dormeau bine-merci la ora producerii seismului.

Doar câteva au fost agitate, stăpânii fiind convinşi că era un semn prevestitor al seismului.

Cei cu câte două pisici au fost şi cei mai nedumeriţi: una agittă, alta complet neimpresionată de seism. Întrebarea nopţii  fost, aşadar:"Deci pisicile simt sau nu cutremureleÂ?".

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră