Avocaţii lui Sorin Oprescu, solicitare la POLIŢIA CAPITALEI. Fostul primar cere să fie scos din arest pentru un consult medical

22 Sep 2015
Avocaţii lui Sorin Oprescu, solicitare la POLIŢIA CAPITALEI. Fostul primar cere să fie scos din arest pentru un consult medical
Avocaţii lui Sorin Oprescu au depus o solicitare la Poliţia Capitalei pentru ca fostul edil să fie supus unor investigaţii medicale la o clinică privată şi să fie consultat de un anumit specialist, după ce luni seară a ajuns la spital fiind suspect de preinfarct.  Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Capitalei, cererea a fost înaintată spre analiză unităţii competente, Centrul Medical de Diagnostic şi Tratament Ambulatoriu "Dr. Nicolae Kretzulescu". Avocaţii fostului primar nu au primit, până la această oră, niciun răspuns la cererea depusă. 

Sorin Oprescu, primarul suspendat al Capitalei, a fost transportat de urgenţă la spital luni seară, după ce i-a fost rău în Arestul Poliţiei Capitalei. Potrivit primelor informaţii, Oprescu ar fi suferit un infarct, însă ulterior s-a stabilit că a fost vorba de o criză cardiacă. Fostul primar al Capitalei, arestat preventiv pentru 30 de zile. 

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost arestat preventiv pe 6 septembrie, la cererea procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie, care îl acuză de luare de mită. 

Vom reveni cu informaţii! 
 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră