Avionul care transporta în Elveţia un rănit de la Colectiv s-a întors din drum. Pacientul a decedat

08 Noi 2015
Avionul care transporta în Elveţia un rănit de la Colectiv s-a întors din drum. Pacientul a decedat
UPDATE 18:45 - Bilanțul victimelor din clubul ''Colectiv'' se ridică la 45, după ce, duminică seara, un membru al trupei Goodbye to Gravity, rănit în incendiul din 30 octombrie, care se afla în avionul care îl transfera la un spital din Elveția, a decedat, au declarat, pentru Agerpres, surse medicale din interiorul Spitalului de Arși din Capitală.

Aeronava care transporta către Elveția pe unul dintre membrii trupei “Goodbye to Gravity”, rănit în incendiul din clubul Colectiv, s-a întors în țară din cauza faptului că starea pacientului s-a agravat, au declarat, duminică, pentru Agerpres, surse medicale.

O aeronavă tip Cessna Citation a Inspectoratului General de Aviație a plecat duminică, în jurul orei 16,20, către Zurich, Elveția, pentru transferul unui pacient rănit în incendiul de la clubul Colectiv.

Pacientul, care până în prezent a fost internat la Spitalul Clinic de Urgență Chirurgie Plastică Reparatorie și Arsuri București, a fost asistat pe timpul zborului de o echipă mixtă de cadre medicale organizată de SMURD.

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră