Construcția autostrăzii București - Comarnic va începe la...sfârșitul anului viitor

13 Dec 2015 | scris de Cristi Ionescu
Construcția autostrăzii București - Comarnic va începe la...sfârșitul anului viitor

Lucrările la Autostrada București - Comarnic vor începe anul viitor, în luna octombrie, a declarat ministrul Transporturilor, Dan Costescu.

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) organizează licitație pentru proiectarea și execuția sectoarelor Comarnic — Predeal și Predeal — Cristian, precum și a drumului de legătură, de pe tronsonul Comarnic-Brașov, valoarea estimată a contractului variind între 316,69 milioane de lei și 380,03 milioane de lei, fără TVA, potrivit unui anunț de participare postat la mijlocul lunii iulie pe site-ul Sistemului Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

Lucrările trebuie finalizate într-un termen de 72 de luni de la data atribuirii contractului. Contractul nu se înscrie într-un proiect/program finanțat din fonduri comunitare. Termenul limită pentru primirea și deschiderea ofertelor sau a cererilor de participare a fost 2 septembrie 2015.

Lungimea totală a sectorului de autostradă Comarnic — Brașov este de 58 de km, iar valoarea estimată pentru această intervenție este de 997 milioane de euro fără TVA, respectiv 1,237 miliarde de euro cu TVA.

Click aici pentru mai multe informații.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră