Ponta în cârje, la inaugurarea autostrăzii Arad-Nădlac

11 Iul 2015
Ponta în cârje, la inaugurarea autostrăzii Arad-Nădlac
Premierul Victor Ponta a participat, sprijinit în cârje, la inaugurarea autostrăzii Arad-Nădlac, lotul II, cuprins între Pecica şi Arad, şi la deschiderea Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II - Csanadpalota. La un moment dat, premierului i-a fost adus un scaun, relatează Romania TV.

Ministrul Fondurilor Europene, Marius Nica, şi vicepremierul ungar Semjen Zsolt au tăiat panglica inaugurală punctului de frontieră, care va fi deschis circulaţiei publice sâmbătă, la ora 15.00, odată cu deschiderea lotului II al Autostrăzii Nădlac-Arad. Noul punct de frontieră va lega România şi Ungaria prin interconectarea autostrăzilor A1 şi M43, între localităţile Nădlac (România) şi Csanadpalota (Ungaria). Autostrada are 20 de benzi de circulaţie, supravegere video cu recunoaştere automată a numerelor de înmatriculare şi parcare pentru camioane.

"Am o emoţie specială azi! Am aflat din familie faptul că înainte de anul 1900 unul din străstrăbunicii mei se chema Ponte, era de meserie pietruitor de drumuri şi locuia la Trieste (parte atunci a Imperiului Austro-Ungar ca şi zona Aradului nostru). A fost mutat cu toată familia la Pecica pentru a munci la pietruirea drumului Pecica-Nadlac. A rămas să locuiască aici şi romanii i-au schimbat numele în Ponta! Acum, la un secol şi jumătate după, particip la inaugurarea autostrăzii Nădlac-Pecica-Arad (începută în 2013 şi finalizată acum)!", a scris premierul Victor Ponta pe contul său de Facebook.
 



"Am o emoţie specială azi! Am aflat din familie faptul că înainte de anul 1900 unul din străstrăbunicii mei se chema Ponte, era de meserie pietruitor de drumuri şi locuia la Trieste (parte atunci a Imperiului Austro-Ungar ca şi zona Aradului nostru). A fost mutat cu toată familia la Pecica pentru a munci la pietruirea drumului Pecica-Nadlac. A rămas să locuiască aici şi romanii i-au schimbat numele în Ponta! Acum, la un secol şi jumătate după, particip la inaugurarea autostrăzii Nădlac-Pecica-Arad (începută în 2013 şi finalizată acum)!", a scris premierul Victor Ponta pe contul său de Facebook. - See more at: http://stiri.tvr.ro/ponta--de-azi--prima-data-in-istoria-noastra--suntem-si-noi-conectati-cu-o-autostrada-de-ue_62753.html#sthash.YYrdkItz.dpuf
 



 
 


Alte stiri din Actualitate

Ultima oră