Autorii violului de la Caracal, reţinuţi de Parchetul Militar

05 Aug 2015
Autorii violului de la Caracal, reţinuţi de Parchetul Militar
Procurori militari ai Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti i-au reţinut astăzi pe Ionuţ Răzvan Negreţ (soldat la o unitate militară din Judeţul Dolj), Ionuţ Valentin Ionescu, Florin Codruţ Ionescu şi Marian Flexandru Feleşco, cei patru fiind  acuzaţi de viol.

Aceştia vor fi prezentaţi astăzi judecătorului de drepturi şi libertăţi cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Conform ordonanţei de reţinere,  "în noaptea de 14/15.06.2015, pe un câmp din apropierea Municipiului Caracal, inculpaţii, prin constrângerea victimei R.V., au întreţinut cu aceasta raporturi şi/sau acte sexuale, acţiunile conjugate ale tuturor inculpaţilor contribuind la realizarea scopului fiecăruia dintre ei". 

O tânară din Caracal, s-a urcat, împreună cu o prietenă, în maşina unui amic. Pe drumul dintre comuna Deveselu şi oraşul Caracal, şoferul şi-a luat în autoturism trei amici. Pe un câmp, cei patru au violat-o pe fata de 18 ani, prietena ei, care era minoră, fiind ţinută ostatică în maşină, a relatat presa locală.

Citiţi mai multe ştiri din Actualitate!

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră