AUDIERILE martorilor din „clubul groazei“, la final. Peste 60 de oameni au depus plangeri penale pentru vătamare corporală

11 Noi 2015
AUDIERILE martorilor din „clubul groazei“, la final. Peste 60 de oameni au depus plangeri penale pentru vătamare corporală
Peste 60 de oameni care erau în club când a izbucnit incendiul au depus plângeri penale pentru vătămare corporală. Lor li se adaugă cei peste 100 care sunt acum internaţi. Mulţi vor să ceară daune morale celor pe care judecătorii îi vor găsi vinovaţi, potrivit digi24. Reamintim că în seara de 30 octombrie sute de oameni- veniţi la concertul trupei „Goodbay to Gravity“- au fost prinşi în infernul dezlănţuit de incendiul produs în clubul Colectiv, de pe strada Tăbăcarilor. Până în acest moment, s-au stins din viaţa 50 de persoane, iar peste 100 se află internaţi în mai multe spitale din Bucureşti. 

Ancheta este în desfăşurare 


Tododată, 11 suspecţi au fost arestaţi după incendiul din clubul Colectiv. Primarul demisionar de la sectorul 4,  angajaţi de la primăria sectorului 4, aceştia sunt cercetaţi în arest la domiciliu, inspectori de la Situaţii de Urgenţă, patronii firmei pirotehnice şi un angajat al acestora. Au fost total iresponsabili, consideră judecătorii care i-au trimis după gratii.

 „Inculpatul Zaharia Viorel, prin modalitatea evident iresponsabilă de acţiune cu ocazia montării mijloacelor pirotehnice, a creat un pericol extrem de ridicat pentru siguranţa persoanelor. (...) Acest inculpat trebuie exclus măcar temporar din societate", se arată într-un document al Judecătoriei sectorului 4.  Şi șefii celui care a instalat jocurile de artificii la clubul Colectiv sunt consideraţi pericol social, iar cei trei patroni de la clubul Colectiv au ajuns şi ei în spatele gratiilor. 

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră