AŢI VÃZUT-O? O tânără din Constanţa e dispărută fără urmă

26 Iul 2015
AŢI VÃZUT-O? O tânără din Constanţa e dispărută fără urmă
Polițiștii Secției 1 Constanţa încearcă să dea de urma unei tinere de 30 de ani, care a dispărut, miercuri, 22 iulie a.c.. Din primele verificări a rezultat că Simona Panaite a plecat de la domiciliu, fără să spună cuiva unde merge și când are de gând să se întoarcă. De atunci, ea nu și-a mai contactat familia.

Rudele tinerei au mers la poliție și i-au reclamat dispariţia, iar acum oamenii legii încearcă acum să dea de urma ei. Se pare că, în trecut, Simona Panaite și-ar fi exprimat, în mai multe rânduri, dorința de a merge la mănăstire.



Simona Panaite are 1,60 - 1,65 metri înălțime, 40 - 45 de kilograme, constituție astenică, ten măsliniu, păr lung, șaten, ușor ondulat, ochi căprui.

În ziua în care a dispărut, ea era îmbrăcată cu pantaloni lungi, de culoare neagră, și o cămașă cu pătrățele albe și bleu. Era încălţată cu sandale.

Persoanele au văzut-o sau pot oferi informații referitoare la acest caz sunt rugate să sune la 112, să contacteze dispeceratul IPJ Constanța, la numărul de telefon 0241.611.364, interior 20.005, sau să meargă la cea mai apropiată unitate de poliție.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră