Atenționare de călătorie pentru Bulgaria

04 Ian 2016 | scris de Cristi Ionescu
Atenționare de călătorie pentru Bulgaria

Bulgaria a instituit cod galben pentru zăpadă, polei și vânt puternic în mai multe județe din țară, valabil pentru data de 5 ianuarie, informează o alertă de călătorie emisă, luni, de Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

Potrivit unui comunicat de presă remis AGERPRES, cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să se deplaseze în Bulgaria sunt informați că prognoza emisă de Institutul Național bulgar de Meteorologie se referă la județele Blagoevgrad, Haskovo, Yambol, Burgas, Varna și Dobrici.

"Agenția Infrastructura Rutieră recomandă șoferilor să plece la drum numai cu mașini echipate cu cauciucuri adecvate, să conducă cu viteză adaptată la condițiile meteorologice și să respecte instrucțiunile Poliției rutiere. Se recomandă tuturor conducătorilor auto să își echipeze autoturismele corespunzător, să consulte site-urile de specialitate înainte de a se deplasa în străinătate, iar cei aflați în trafic pe teritoriul Bulgariei și care se confruntă cu probleme deosebite sunt sfătuiți să apeleze telefonul de urgență 112", precizează MAE.

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră