ATENŢIE unde vă parcaţi maşina! ANUNŢUL făcut de primarul Capitalei

16 Ian 2017 | scris de Mara Răducanu
ATENŢIE unde vă parcaţi maşina! ANUNŢUL făcut de primarul Capitalei

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a declarat că maşinile care blochează transportul în comun sau circulaţia vor fi ridicate de o platformă. De asemenea, şi maşinile care împiedică deszăpezirea ar putea fi ridicate. 

„Începând de azi toate maşinile care vor bloca transportul în comun vor fi ridicate până la aprobarea normelor de o platformă aflată la Administraţia Străzilor şi care va putea să acţioneze urgent", a declarat primarul general Gabriela Firea. Aceasta a acuzat cazurile în care se blochează circulaţia tramvaielor sau troleibuzelor. Un astfel de caz s-a întâmplat luni dimineata când un troleibuz a fost blocat pe bulevardul Basarabia.

„O problemă cu care ne-am confruntat în aceste zile a fost că o parte din conducătorii auto au înţeles să îşi lase maşinile ori pe linia de tramvai, ori pe cea de troleibuz. Azi am avut un caz, linia de troleu 70 a fost blocată 2 ore în zona Bulevardului Basarabia. Procedura e să se anunţe Brigada Rutieră. Fac apel la operatorii de salubritate, să cureţe în totalitate azi banda întâi. Imediat după ce se înlătură acest strat de zăpadă se va trece imediat la repararea străzilor", a precizat Gabriela Firea. Mai mult, este posibil ca toate primăriile din Capitală să aplice regula de ridicarea a maşinilor care împiedică utilajele de deszăpezire să cureţe şoselele.

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră